Kılıfmarketim sitesi güvenilir midir?

Kapıda ödemeyle satın alın iade edin eğer hıyar çıkarsa 😀

Siparişi verdim siparişi verir vermez aradılar. Aldığınız kılıf Z5 Premium için uyumludur Z5 ile karıştırıyolar bazen bilgi vermek istedik dediler. Bildiğimi söyledikten sonra da aldığım kılıfın sert kapak modelini artık satmadıklarını ve tarafıma silikon modeli gönderileceğini söylediler. Ben zaten silikon kılıf diye düşünerek satın almıştım benim için bir sorun olmadı. O yüzden iptal ettirmedim siparişi ve silikon gönderin dedim bakalım ne olacak. :D Güvenilir gibi geldi gözüme ama...

Siparişi verdim siparişi verir vermez aradılar. Aldığınız kılıf Z5 premium için uyumludur Z5 ile karıştırıyolar bazen bilgi vermek istedik dediler. Bildiğimi söyledikten sonra da aldığım kılıfın sert kapak modelini artık satmadıklarını ve tarafıma silikon modeli gönderileceğini söylediler. Ben zaten silikon kılıf diye düşünerek satın almıştım benim için bir sorun olmadı. O yüzden iptal ettirmedim siparişi ve silikon gönderin dedim bakalım ne olacak. :D güvenilir gibi geldi gözüme ama...

Merhaba üzerinden 3 yıl geçmiş ama kılıf geldi mi ve kalite nasıldı.

Kk ne kılıfı adam hayattami diye sorsana .d telefonu değil ülkeyi bile değişmiş olabilir

Hayattayım ama görmemiştim arkadaşın mesajını :D Telefonu 2 kere değiştirdim ülkeyi değiştirmedim 😁

Merhaba üzerinden 3 yıl geçmiş ama kılıf geldi mi ve kalite nasıldı.

Şimdi aradan 4 yıl geçmiş olacak ama yine de görmüşken cevaplayım siparişte bir sorun yaşamadım güvenilirlik açısından sıkıntısız bir şekilde teslim edilmişti edilmese aklımda kalır çünkü. Kalitesini hiç hatırlamıyorum ama muhtemelen standart kalitede bir kılıftı. Zaten yukarıda da yazdığım gibi silikon kılıf almışım.

Hayattayım ama görmemiştim arkadaşın mesajını :D Telefonu 2 kere değiştirdim ülkeyi değiştirmedim 😁

Şimdi aradan 4 yıl geçmiş olacak ama yine de görmüşken cevaplayım siparişte bir sorun yaşamadım güvenilirlik açısından sıkıntısız bir şekilde teslim edilmişti edilmese aklımda kalır çünkü. Kalitesini hiç hatırlamıyorum ama muhtemelen standart kalitede bir kılıftı. Zaten yukarıda da yazdığım gibi silikon kılıf almışım.
4 yıl önceki kılıfı nasıl hatırladın yaw .d

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı