Unaxpre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 2.657 Makaleler 14 Çözümler 25 Yer İstanbul 25 Nisan 2021 #11 R.B.D dedi: Doğru anladıysam konu sahibi, Windows'un önerdiği bu görselleri hangi dizinde bulabilirim diye soruyor. Windows açılıştaki arkaplan resimleri nerede? ve hotmail (outlook)'a girdiğimideki heykelli arkaplan resmi? nereden bulabilirim answers.microsoft.com Genişletmek için tıkla... Kilit ekranına kendim koyduğum wallpaperları nereden bulabilirim biliyor musunuz?
R.B.D dedi: Doğru anladıysam konu sahibi, Windows'un önerdiği bu görselleri hangi dizinde bulabilirim diye soruyor. Windows açılıştaki arkaplan resimleri nerede? ve hotmail (outlook)'a girdiğimideki heykelli arkaplan resmi? nereden bulabilirim answers.microsoft.com Genişletmek için tıkla... Kilit ekranına kendim koyduğum wallpaperları nereden bulabilirim biliyor musunuz?
S Satyr Decapat Katılım 16 Ağustos 2019 Mesajlar 786 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek kapalıyız 25 Nisan 2021 #12 Unaxpre dedi: Eki Görüntüle 992294 Genişletmek için tıkla... Wallpaper Forest, Sunset, Trees, Long Road, Aerial View - Resolution:3000x2249 - Wallpx Download 3000x2249 Forest, Sunset, Trees, Long Road, Aerial View Wallpaper for Desktop & Mac, Laptop, tablets and mobile phone with different resolutions. wallpx.com
Unaxpre dedi: Eki Görüntüle 992294 Genişletmek için tıkla... Wallpaper Forest, Sunset, Trees, Long Road, Aerial View - Resolution:3000x2249 - Wallpx Download 3000x2249 Forest, Sunset, Trees, Long Road, Aerial View Wallpaper for Desktop & Mac, Laptop, tablets and mobile phone with different resolutions. wallpx.com
R.B.D Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2013 Mesajlar 4.799 Çözümler 42 25 Nisan 2021 #13 Unaxpre dedi: Kilit ekranına kendim koyduğum wallpaperları nereden bulabilirim biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam zaten kendi koyduklarınızı "Gözat" diyerek kendiniz konum belirtip seçiyorsunuz. Tam anlayamadım.
Unaxpre dedi: Kilit ekranına kendim koyduğum wallpaperları nereden bulabilirim biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam zaten kendi koyduklarınızı "Gözat" diyerek kendiniz konum belirtip seçiyorsunuz. Tam anlayamadım.
Gabe Newell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 2 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2021 #14 Unaxpre dedi: En neti bu mu? Bunu daha önce yapmıştım boyutu bundan yüksek gibiydi. Genişletmek için tıkla... 1920x1080 çözünürlüğünde. Daha netini maalesef bulamadım.
Unaxpre dedi: En neti bu mu? Bunu daha önce yapmıştım boyutu bundan yüksek gibiydi. Genişletmek için tıkla... 1920x1080 çözünürlüğünde. Daha netini maalesef bulamadım.
Unaxpre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 2.657 Makaleler 14 Çözümler 25 Yer İstanbul 25 Nisan 2021 #15 R.B.D dedi: Hocam zaten kendi koyduklarınızı "Gözat" diyerek kendiniz konum belirtip seçiyorsunuz. Tam anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Sildiğim için orada gözükmüyor.
R.B.D dedi: Hocam zaten kendi koyduklarınızı "Gözat" diyerek kendiniz konum belirtip seçiyorsunuz. Tam anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Sildiğim için orada gözükmüyor.