B Berat398 Hectopat Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2015 #1 Gordugunuz gibi, boyld devre disi birakildi diyor. Nasil acabilirim bunu? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mayıs 2015
Rookie96 Hectopat Katılım 26 Nisan 2015 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2015 #2 3. Parti bir programla olmustur launcher veya locker vardır onlari sil olmazza wipe data factory reset at yedeklemeyi unutma
3. Parti bir programla olmustur launcher veya locker vardır onlari sil olmazza wipe data factory reset at yedeklemeyi unutma
Batuhan Yılmaz. Hectopat Katılım 18 Ağustos 2014 Mesajlar 340 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2015 #3 Sorunun çözümü: ayarlar > güvenlik > kimlik bilgilerini sıfırla.
beratasd01 Kilopat Katılım 13 Şubat 2015 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2015 #4 Batuhan Yılmaz. dedi: Sorunun çözümü: ayarlar > güvenlik > kimlik bilgilerini sıfırla. Genişletmek için tıkla... kimlik bilgilerini temizle dediğinde ne değişmiş oluyor sadece ekran kilidi pini sıfırlanıyor değil mi? Yoksa başka şeylerde siliyor mu?
Batuhan Yılmaz. dedi: Sorunun çözümü: ayarlar > güvenlik > kimlik bilgilerini sıfırla. Genişletmek için tıkla... kimlik bilgilerini temizle dediğinde ne değişmiş oluyor sadece ekran kilidi pini sıfırlanıyor değil mi? Yoksa başka şeylerde siliyor mu?
Batuhan Yılmaz. Hectopat Katılım 18 Ağustos 2014 Mesajlar 340 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2015 #5 beratasd01 dedi: kimlik bilgilerini temizle dediğinde ne değişmiş oluyor sadece ekran kilidi pini sıfırlanıyor değil mi? Yoksa başka şeylerde siliyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır, başka bir şey silinmez.
beratasd01 dedi: kimlik bilgilerini temizle dediğinde ne değişmiş oluyor sadece ekran kilidi pini sıfırlanıyor değil mi? Yoksa başka şeylerde siliyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır, başka bir şey silinmez.
beratasd01 Kilopat Katılım 13 Şubat 2015 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2015 #6 Batuhan Yılmaz. dedi: Hayır, başka bir şey silinmez. Genişletmek için tıkla... Düzelti yardımın için teşekkür ederim kardeşim.
Batuhan Yılmaz. dedi: Hayır, başka bir şey silinmez. Genişletmek için tıkla... Düzelti yardımın için teşekkür ederim kardeşim.
T tiesto102 Hectopat Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2017 #7 Batuhan Yılmaz. dedi: Sorunun çözümü: ayarlar > güvenlik > kimlik bilgilerini sıfırla. Genişletmek için tıkla... Batuhan bilgi veridğin için Allah razı olsun. çözüm oldu sayende.
Batuhan Yılmaz. dedi: Sorunun çözümü: ayarlar > güvenlik > kimlik bilgilerini sıfırla. Genişletmek için tıkla... Batuhan bilgi veridğin için Allah razı olsun. çözüm oldu sayende.
L lazoflu Megapat Katılım 16 Mart 2014 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2019 #8 Batuhan Yılmaz. dedi: Sorunun çözümü: ayarlar > güvenlik > kimlik bilgilerini sıfırla. Genişletmek için tıkla... Konu hort olacak ama teşekkür etmek istedim. Sorun bu şekildçözülüyor.
Batuhan Yılmaz. dedi: Sorunun çözümü: ayarlar > güvenlik > kimlik bilgilerini sıfırla. Genişletmek için tıkla... Konu hort olacak ama teşekkür etmek istedim. Sorun bu şekildçözülüyor.
beratasd01 Kilopat Katılım 13 Şubat 2015 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2019 #9 lazoflu dedi: Konu hort olacak ama teşekkür etmek istedim. Sorun bu şekildçözülüyor. Genişletmek için tıkla... 4 sene olmuş kardeşim maşallah
lazoflu dedi: Konu hort olacak ama teşekkür etmek istedim. Sorun bu şekildçözülüyor. Genişletmek için tıkla... 4 sene olmuş kardeşim maşallah
ChinitoGR Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 198 Yer Türkiye Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2021 #10 beratasd01 dedi: 4 sene olmuş kardeşim maşallah. Genişletmek için tıkla... Hahahah konuyu hortlatttım bu arada düzelttim sağ ol
beratasd01 dedi: 4 sene olmuş kardeşim maşallah. Genişletmek için tıkla... Hahahah konuyu hortlatttım bu arada düzelttim sağ ol