Kilit Ekranı Resmi Değişmiyor

BlackClaw

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Mersin
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar. Bu sorunla ilgili bulabildiğim bütün kaynaklardaki çözümleri denememe rağmen hiçbir şekilde düzelmiyor. Kilit ekranındaki resmi değiştirmeye çalıştığım zaman önizleme ekranında loading noktaları dönüyor sonsuza kadar ancak istediğim resim kilit ekranı fotoğrafım olmuyor. Fotoğrafın üstüne gelip ayarla kısmından kilit ekranı fotoğrafı olarak ayarla seçeneğini seçtiğim zaman da başka bir fotoğraf seçin diyor. Hangi fotoğrafı seçersem seçeyim aynı şeyi diyor. Bu hatanın bir çözümü yok mu? Windows 10 Pro 64 Bit orijinal kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows'u etkinleştirdiniz mi? Etkinleştirmeyince değişmiyor.

Masaüstüne atıp sağ tık masaüstü arkaplanı olarak ayarla yaptınız mı?
EDİT: Kilit ekranı demişsiniz kusura bakmayın.

Böyle bir sorun başıma gelmişti 3-4 yıl önce. Microsoft ile iletişime geçtim. Yetki verdim, bilgisayarıma girip düzeltdiler.

Windows etkinleştirdin mi?
Ayarlar > kişiselleştirme > kilit ekranı.
Seçeneklerden resimi seçin.
Ardından yüksek çözünürlüklü bir resim seçin.

Windows etkinleştirdin mi?
Ayarlar > kişiselleştirme > kilit ekranı.
Seçeneklerden resimi seçin.
Ardından yüksek çözünürlüklü bir resim seçin.
Bak arkadaşım yardımcı olmaya çalışıyorsun eyvallah ama Windows'u etkinleştirdim yazmama rağmen hala şunu sorman çok sinir bozucu. Lütfen bir şeyleri doğru düzgün okumadan sırf bir şeyler yazmak için yazı yazma şuraya ya.
Microsoft'a destek talebi oluşturmayı dener misiniz?

Bakın bu arkadaşın sorunu böyle çözülmüş.
Destek talebi oluşturdum teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Kusura bakma kardeşim yorumum geç iletildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…