Kilit ekranı Windows spot ışığı olarak takılı kaldı

Güven Kılıç

Hectopat
Kilit ekranının resmini değiştirmeme rağmen nadiren benim seçtiğim fotoğraf çıkıyor.
Onun dışında hep Windows spot ışığı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tüm Ayarlar > Kişiselleştirme > Sol Sekmeden Kilit Ekranı'na gel.

Arka Plan yazısının altındaki sekmeye tıklayıp orayı Windows Spot Işığı yerine Resim olarak ayarla ve aşağıda çıkan yeni sekmelerden hangi resmi koymak istiyorsan onu seç.

Ve ek olarak aşağıdaki Oturum açma ekranında kilit ekranı arka plan resmini göster seçeneği açık olsun.

hepsi zaten öyle fakat bu sorun devam ediyor ve hep aynı spot ışığı fotoğrafı normalde değişmesi gerekiyor fakat hiç değişmiyor

hepsi zaten öyle fakat bu sorun devam ediyor ve hep aynı spot ışığı fotoğrafı normalde değişmesi gerekiyor fakat hiç değişmiyor
Birde şu sitedeki yolu dener misin hocam.

Çok teşekkür ederim şu anda biraz teknik problemler yaşıyorum en kısa zamanda sonuçları göndericeğim
Sorunu çözdüm eğer pc yi tuşundan kapatırsam bu sorun oluyor fakat bilgisayarı kapat kısmından kapatırsam bu sorun olmuyor. Her şey için genede çok teşekkürler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…