Çözüldü Kilit ekranında CMD açılabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Hocam imajı harici HDD'ye almayacağım.
Bunu anlıyorum, dediğim şey elinizdeki diski bir dönüştürücü ile bir bilgisayara bağlayıp yukarıda bahsettiğim değişiklikleri uygulamanız.
Yani şöyle SSD değişimi yapıldığı için laptopa Samsung kurtarma diski yok oldu. Samsung recovery solution için admin tool adlı bir yazılım var o yazılım ile o diski tekrar oluşturup SSD'nin içine ayrılan bölüme gömeceğim. Nasıl yapabiliriz bir yolu var demişsiniz?
Sadece ilk aşama için bahsettiğim Live Linux imajı oluşturma adımını atlayıp, diski bir bilgisayara bağlayarak aynı değişiklikleri uygulamanız yeterlidir.
Teknik olarak yapabilirsiniz ama bunu bir şifre kırma işlemini yapmak için kullanmanız etik olmayacaktır.

Sorunuza gelecek olursak;
Burada anlatıldığı gibi Live Linux medyası oluşturduktan sonra:

1. Linux üzerinden C:\Windows\System32 yoluna gidin.

2. Utilman.exe adlı dosyayı Utilman.exe.temp olarak yeniden adlandırın.

3. cmd.exe adlı dosyayı da utilman.exe olarak yeniden adlandırın.

4. Linux'dan ayrılıp Windows'u başlatın ve kilit ekranındaki "Erişilebilirlik" ikonuna tıkladığınızda CMD/Komut satırı açılacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teknik olarak yapabilirsiniz ama bunu bir şifre kırma işlemini yapmak için kullanmanız etik olmayacaktır.

Sorunuza gelecek olursak;
Burada anlatıldığı gibi Live Linux medyası oluşturduktan sonra:

1. Linux üzerinden C:\Windows\System32 yoluna gidin.

2. Utilman.exe adlı dosyayı Utilman.exe.temp olarak yeniden adlandırın.

3. cmd.exe adlı dosyayı da utilman.exe olarak yeniden adlandırın.

4. Linux'dan ayrılıp Windows'u başlatın ve kilit ekranındaki "Erişilebilirlik" ikonuna tıkladığınızda CMD/Komut satırı açılacaktır.

Hayır, şifre kırma gibi bir işlem yapmayacağım. Samsung Recovery Solution için imaj alacağım fakat imajı kilit ekranından almak istiyorum. Linux dışında başka bir yolu yok mudur bu olayın?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır, şifre kırma gibi bir işlem yapmayacağım. Samsung Recovery Solution için imaj alacağım fakat imajı kilit ekranından almak istiyorum. Linux dışında başka bir yolu yok mudur bu olayın?
HDD'yi USB arabiriminden bağlayabiliyorsanız var, onun dışında başka yolu varsa da bilmiyorum.

HDD'yi USB arabiriminden bağlayabiliyorsanız var, onun dışında başka yolu varsa da bilmiyorum.

Hocam imajı harici HDD'ye almayacağım. Yani şöyle SSD değişimi yapıldığı için laptopa Samsung kurtarma diski yok oldu. Samsung recovery solution için admin tool adlı bir yazılım var o yazılım ile o diski tekrar oluşturup SSD'nin içine ayrılan bölüme gömeceğim. Nasıl yapabiliriz bir yolu var demişsiniz?

Hocam imajı harici HDD'ye almayacağım.
Bunu anlıyorum, dediğim şey elinizdeki diski bir dönüştürücü ile bir bilgisayara bağlayıp yukarıda bahsettiğim değişiklikleri uygulamanız.
Yani şöyle SSD değişimi yapıldığı için laptopa Samsung kurtarma diski yok oldu. Samsung recovery solution için admin tool adlı bir yazılım var o yazılım ile o diski tekrar oluşturup SSD'nin içine ayrılan bölüme gömeceğim. Nasıl yapabiliriz bir yolu var demişsiniz?
Sadece ilk aşama için bahsettiğim Live Linux imajı oluşturma adımını atlayıp, diski bir bilgisayara bağlayarak aynı değişiklikleri uygulamanız yeterlidir.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı