Kilitlenen Amazon Amerika hesabından verilen sipariş gönderilir mi?

Makaleler
1
Amazon'dan bir laptop aldım, ilk alışım olduğu için hesap kilitlendi. Tabii ilk sipariş iptal edildi. Sonra ben saflık yapıp bir daha aynı ürünü sipariş ettim ve kilitlendiği için iptal edemiyorum. Hatta hesaba bile giremiyorum, incelemede diyor. Ama hesaptan çıkmadan önce sipariş verilmişti. Sizce ne olur? Ürünü gönderirler mi? Eğer bilgiler yetersiz görülürse hesaba ve siparişe ne olacak?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hesabı açtırmanız lazım. Açtırırsanız gönderilir.

Ben bir kere mouse almıştım. Saçma bir şekilde hesap kilitlenmesine rağmen gönderildi. Ama verdiğim diğer siparişler iptal oldu. Garip bir olay o.
Yapman gereken kart numarasının son 4 hanesi ve kart sahibinin ismi dışındaki yerleri kağıt ile kapatıp, yanına TC kimliğini (onun da seri numarasını vs. kapat, ismin gözükse yeter sanıyorum) yanına koyup fotoğraf çek ve yolla. Ben böyle açtırdım.
Ayrıca aynı laptopu kullanıyorum bir sorun varsa yardımcı olurum.

Deme öyleeee.Ben TC'mi falan göndermedim ... Ne olacak şimdi
Bu arada haklı çıktın haftalar önce, kendime kızıyorum şimdi

Deme öyleeee.Ben TC'mi falan göndermedim ... Ne olacak şimdi

Bu arada haklı çıktın haftalar önce, kendime kızıyorum şimdi
Hatırlamıyorum ne olduğunu.
Açmazlarsa bir daha yollayabiliyorsun. 3 kereyi geçirme ama. Ayrıca jeff@amazon.com'a mail atabilirsin. Oradan da ilgileniyorlar, aynı detayları (kimlik ve ödemede kullandığın kart ile) mail, adres vs. ekleyerek yollayabilirsin. Ama cevap vermeleri daha uzun sürüyor.

Oh... güzel ozaman.Çok sağol yardımcı olduğun için.
Hocam, ancak orada ev adresi ve telefonumu da istediğini söylüyor, yine de yeterli olur mu bu iki bilgi? 2. kez batırmak istemiyorum.
Laptobun soğutması ve oyun peformansı nasıl?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…