furkaniniz Hectopat Katılım 31 Ağustos 2015 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2015 #1 Merhabalar steam hesabım çalınma durumunda. Kitledim şuan hesabı geri aldım ama kiliti ne yaptım ettim açamıyorum bir yardımcı olursanız sevinirim. Aşamalar halinde söyleyin lütfen ticket atmakla olmuyor :/ Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ağustos 2015
Merhabalar steam hesabım çalınma durumunda. Kitledim şuan hesabı geri aldım ama kiliti ne yaptım ettim açamıyorum bir yardımcı olursanız sevinirim. Aşamalar halinde söyleyin lütfen ticket atmakla olmuyor :/
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.520 Makaleler 14 Çözümler 126 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 18 Ekim 2020 #2 Hesabınızın güvenli olduğuna inanıyorsanız, kendini kilitleme onay e-postasındaki "hesabımı aç bağlantısını" kullanarak kilidi açma işlemini başlatabilirsiniz. Kaynak: Self Locking Tool - Account Recovery - Veri Tabanı - Steam Support
Hesabınızın güvenli olduğuna inanıyorsanız, kendini kilitleme onay e-postasındaki "hesabımı aç bağlantısını" kullanarak kilidi açma işlemini başlatabilirsiniz. Kaynak: Self Locking Tool - Account Recovery - Veri Tabanı - Steam Support