A atakan41 Hectopat Katılım 20 Haziran 2015 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2015 #1 Arkadaşlar geçen gün steam hesabımı kilitledim. Hala uraşıyorum ama açılmıyo. Kaç kere ticket attım cevap yok. Bir yardımcı olur musunuz ?
Arkadaşlar geçen gün steam hesabımı kilitledim. Hala uraşıyorum ama açılmıyo. Kaç kere ticket attım cevap yok. Bir yardımcı olur musunuz ?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 20 Haziran 2015 #2 Daha önce hiç kiltmedim. Ne amaçla kitledin ve açmak için nasıl bir adım izliyosun ?
A atakan41 Hectopat Katılım 20 Haziran 2015 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2015 #3 daha önce hiç kilitlemedim hesabımı çalmışlardı oyüzden kilitledim açmak içinde bütün kanıtları koyuyorum cd key falan hepsini Recep Baltaş dedi: Daha önce hiç kiltmedim. Ne amaçla kitledin ve açmak için nasıl bir adım izliyosun ? Genişletmek için tıkla... daha önce hiç kilitlemedim hesabımı çalmışlardı oyüzden kilitledim açmak içinde bütün kanıtları koyuyorum cd key falan hepsini
daha önce hiç kilitlemedim hesabımı çalmışlardı oyüzden kilitledim açmak içinde bütün kanıtları koyuyorum cd key falan hepsini Recep Baltaş dedi: Daha önce hiç kiltmedim. Ne amaçla kitledin ve açmak için nasıl bir adım izliyosun ? Genişletmek için tıkla... daha önce hiç kilitlemedim hesabımı çalmışlardı oyüzden kilitledim açmak içinde bütün kanıtları koyuyorum cd key falan hepsini