Kilitlenmiş CoC hesabı kurtarma

Haggis

Decapat
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar, bu sabah hesabımda köyünüze başka bir cihaz bağlanıyor uyarısı aldım. Sonra desteğe hesap kurtarma falan bir şeyler yazdım hesabım kilitlendi. Şimdi Supercell'den mesaj geldi orada dediklerini yapsam hesabım kurtulur mu?

Supercell'den gelen mesajda ne yazıyor ise uygula. Sorun çözülmez ise Supercell Desteğe yaz.

Supercell'den gelen mesajda ne yazıyor ise uygula. Sorun çözülmez ise Supercell Desteğe yaz.
Peki orada hesabı ne zaman oluşturduğum yazıyor onu bilmiyorum bir de fatura yerini google play ödeme geçmişinden atsam olur mu?
Clash Of Clans(Modaratör kısaltmış başlığı ben yazmadım.)
Peki orada hesabı ne zaman oluşturduğum yazıyor onu bilmiyorum bir de fatura yerini google play ödeme geçmişinden atsam olur mu?

Clash Of Clans(Modaratör kısaltmış başlığı ben yazmadım.)
@EZİC AJANI orada hesabını hiç başkasıyla paylaştın mı yazıyor ben bir tek bluestacks 5 ve annemin telefonuyla paylaştım neyle paylaştığımı söyleyeyim mi yoksa herhangi bir cihazla karşılaşmadım mı diyeyim?

Tarih olarak hesabı hangi yılda ve kurduğun yılın hangi çeyreğinde kurdu isen onu yaz. Hesabını kimseye vermediysen sadece farklı cihazlardan giriş yaptım de.

Tarih olarak hesabı hangi yılda ve kurduğun yılın hangi çeyreğinde kurdu isen onu yaz. Hesabını kimseye vermediysen sadece farklı cihazlardan giriş yaptım de.
Aynı şekilde ilk adı neydi diyor köyün adını mı kastediyor yoksa supercell id ilk adını mı istiyorlar?(var ise yazmışlar yanına).

Aynı şekilde ilk adı neydi diyor köyün adını mı kastediyor yoksa Supercell ID ilk adını mı istiyorlar?(var ise yazmışlar yanına).

İkisini ayrı ayrı yaz mesela:
Supercell ID ismi: Babapuro31
Köyün ismi: Xxx_probaBA31_XXX

Bir ara bilgileri tam olarak vermiştim ve kurtulmuştum yani deneyin hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…