Haggis Decapat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 953 Makaleler 1 Çözümler 1 2 Ocak 2022 #11 EZİC AJANI dedi: İkisini ayrı ayrı yaz mesela: Supercell ID ismi: Babapuro31 Köyün ismi: Xxx_probaBA31_XXX Genişletmek için tıkla... @EZİC AJANI hesaba girdiğim tüm cihazları soruyor ben bluestacks de görünen telefonu mu kullanacağım yoksa bilgisayarımın modelini mi?
EZİC AJANI dedi: İkisini ayrı ayrı yaz mesela: Supercell ID ismi: Babapuro31 Köyün ismi: Xxx_probaBA31_XXX Genişletmek için tıkla... @EZİC AJANI hesaba girdiğim tüm cihazları soruyor ben bluestacks de görünen telefonu mu kullanacağım yoksa bilgisayarımın modelini mi?
Asabı Bozuk Adam Hectopat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 4.344 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2022 #12 Haggis dedi: @EZİC AJANI hesaba girdiğim tüm cihazları soruyor ben bluestacks de görünen telefonu mu kullanacağım yoksa bilgisayarımın modelini mi? Genişletmek için tıkla... Bluestack'te ne olur bilmem ama görünen telefonu deneyin
Haggis dedi: @EZİC AJANI hesaba girdiğim tüm cihazları soruyor ben bluestacks de görünen telefonu mu kullanacağım yoksa bilgisayarımın modelini mi? Genişletmek için tıkla... Bluestack'te ne olur bilmem ama görünen telefonu deneyin