1 161553 Hectopat Katılım 26 Mart 2017 Mesajlar 2.318 Makaleler 1 Çözümler 13 12 Eylül 2020 #1 Bir konuya link atmıştım ama konu kilitlenmiş, linki kaldıramıyorum. Rapor attım "istek üzerine silemiyoruz" diye cevap geldi. Açarsanız ben sileyim o zaman kendi postumu, düzenleyemiyorum. Nasıl olacak?
Bir konuya link atmıştım ama konu kilitlenmiş, linki kaldıramıyorum. Rapor attım "istek üzerine silemiyoruz" diye cevap geldi. Açarsanız ben sileyim o zaman kendi postumu, düzenleyemiyorum. Nasıl olacak?
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.478 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 12 Eylül 2020 #2 Konu kilitlenmese de bir süre sonra değiştiremezsin zaten. Hatalı yazdıysan düzgün bir dille rica ettiğinde kaldırırlar diye düşünüyorum.
Konu kilitlenmese de bir süre sonra değiştiremezsin zaten. Hatalı yazdıysan düzgün bir dille rica ettiğinde kaldırırlar diye düşünüyorum.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.017 Makaleler 26 Çözümler 519 12 Eylül 2020 #3 Attığınız link çok da gereksiz değil. Neden sildirmek istiyorsunuz? Konuyla alakasız olsa neyse de, ortada bir durum yok.
Attığınız link çok da gereksiz değil. Neden sildirmek istiyorsunuz? Konuyla alakasız olsa neyse de, ortada bir durum yok.
1 161553 Hectopat Katılım 26 Mart 2017 Mesajlar 2.318 Makaleler 1 Çözümler 13 12 Eylül 2020 #4 Emir M. dedi: Attığınız link çok da gereksiz değil. Neden sildirmek istiyorsunuz? Konuyla alakasız olsa neyse de, ortada bir durum yok. Genişletmek için tıkla... Haberin başlığına bakıp attım, içeriğini sonradan okudum hocam bana biraz sakıncalı geldi. Silerseniz sevinirim.
Emir M. dedi: Attığınız link çok da gereksiz değil. Neden sildirmek istiyorsunuz? Konuyla alakasız olsa neyse de, ortada bir durum yok. Genişletmek için tıkla... Haberin başlığına bakıp attım, içeriğini sonradan okudum hocam bana biraz sakıncalı geldi. Silerseniz sevinirim.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.017 Makaleler 26 Çözümler 519 12 Eylül 2020 #5 Sakıncalı bir durum yok, olsaydı haber yapan site de paylaşmazdı bunu.