H Hasan Berat Kaylan Decapat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2024 #1 Bir NFC kartım var ama üstüne bilgi yazınca hata veriyor. Büyük ihtimalle kilitli. Bu kilidi nasıl açabilirim? Kart tipi: NXP - Mifare Classic 1K Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ekim 2024
Bir NFC kartım var ama üstüne bilgi yazınca hata veriyor. Büyük ihtimalle kilitli. Bu kilidi nasıl açabilirim? Kart tipi: NXP - Mifare Classic 1K
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.891 Çözümler 244 25 Ekim 2024 #2 Hasan Berat Kaylan dedi: Bir NFC kartım var ama üstüne bilgi yazınca hata veriyor. Büyük ihtimalle kilitli. Bu kilidi nasıl açabilirim? Kart tipi: NXP - Mifare Classic 1K Genişletmek için tıkla... Belki tek seferlik programlanabilir olmasından kaynaklı olabilir. Artı 0 Eksi
Hasan Berat Kaylan dedi: Bir NFC kartım var ama üstüne bilgi yazınca hata veriyor. Büyük ihtimalle kilitli. Bu kilidi nasıl açabilirim? Kart tipi: NXP - Mifare Classic 1K Genişletmek için tıkla... Belki tek seferlik programlanabilir olmasından kaynaklı olabilir.
KS KS H Hasan Berat Kaylan Decapat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2024 #3 ReloadingData dedi: Belki tek seferlik programlanabilir olmasından kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Öyle olsa bile illaki değiştirmenin bir yolu vardır. Artı 0 Eksi
ReloadingData dedi: Belki tek seferlik programlanabilir olmasından kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Öyle olsa bile illaki değiştirmenin bir yolu vardır.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.891 Çözümler 244 25 Ekim 2024 #4 Hasan Berat Kaylan dedi: Öyle olsa bile illaki değiştirmenin bir yolu vardır. Genişletmek için tıkla... Bir yolu var mı bilmiyorum. Varsa büyük güvenlik sorunu oluşturabilir tahminimce. Çünkü kopyalanır veya değiştirilirse şirketler kullanmaz diye tahmin ediyorum. Artı 0 Eksi
Hasan Berat Kaylan dedi: Öyle olsa bile illaki değiştirmenin bir yolu vardır. Genişletmek için tıkla... Bir yolu var mı bilmiyorum. Varsa büyük güvenlik sorunu oluşturabilir tahminimce. Çünkü kopyalanır veya değiştirilirse şirketler kullanmaz diye tahmin ediyorum.