Killer Bean oyunu virüs müdür?

442449

Hectopat
Makaleler
4
Discord'da boş boş takılırken bir arkadaşlık isteği geldi ve kabul ettim. Sonra konuşmaya başladık ve oyun oynamak istediğini söyledi, linki attı ancak güvenemedim.

(Sosyalde RAT yeme konularını görünce ister istemez güvenemedim.)

Sonrasında attığı siteye VMware üzerinden giriş yaptım.
Dosyayı indirdim ve açmaya çalıştığımda CMD ekranı açılıp kapandı, onun dışında herhangi bir şey olmadı.

Ana makine üzerinden siteye girmedim ancak içime kurt düştü, herhangi bir sorun olmaz değil mi?
Merak ettiğim şu, bu oyun gerçek mi yoksa bir virüs mü?

CMD açılıp kapandıysa bir bit yeniği vardır mutlaka ama VirtualBox'da yaptıysan cok bir şey olmaz ama yine de bir tam virus taraması yapmayı unutma

Oyun daha Steam’e bile düşmedi şimdiden nasıl bulmuşlar acaba. En azından VM’den yapmışsınız, yüklemeyin bloklayın arkadaşıda.

Oyun Steam'de daha çıkmamış görünüyor. Bana virüs gibi geldi. Bir de düşünün niye birisi bir anda istek atıp bu oyunu oynamak istesin?

Öyle olunca ne oluyor? Bilmediğimden soruyorum
Oyun steamde yok. O yüzden. Bir de steamen olsaydı steam'e ait daha fazla dosya olurdu. Oyun geliştiren biri olduğum için biliyorum.

Oyun Steam'de daha çıkmamış görünüyor. Bana virüs gibi geldi. Bir de düşünün niye birisi bir anda istek atıp bu oyunu oynamak istesin?

Bencede ama vbden yaptıysada bir şey olmaz bence sizce vb blgisayarı korur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…