Killer Bean oyunu virüs müdür?

Hocam yüksek ihtimal virüs bilmediğiniz şeyleri indirmeyin boş verin size bunu atanı Discord'a raporlayın ana makinede açmadıysanız bir şey olmaz.
Oyun daha Steam’e bile düşmedi şimdiden nasıl bulmuşlar acaba. En azından VM’den yapmışsınız, yüklemeyin bloklayın arkadaşıda.
Oyun Steam'de daha çıkmamış görünüyor. Bana virüs gibi geldi. Bir de düşünün niye birisi bir anda istek atıp bu oyunu oynamak istesin?
Sizinle aynı fikirdeydim hocam onca insan varken neden ben? İyi ki sanal makinede açmak aklıma geldi.
CMD açılıp kapandıysa bir bit yeniği vardır mutlaka ama VirtualBox'da yaptıysan cok bir şey olmaz ama yine de bir tam virus taraması yapmayı unutma
Virüs taraması yapacağım hocam. Hem onca oyun varken neden bu dimi.
 
Hocam bir kez adı Killer niyetini belli ediyor. Birde steam.dll var.
 
Sizinle aynı fikirdeydim hocam onca insan varken neden ben? İyi ki sanal makinede açmak aklıma geldi.

Virüs taraması yapacağım hocam. Hem onca oyun varken neden bu dimi.
Killer Bean zaten (İngilizcesini söylemeyeyim) “komikli” bir şey onlarda. Tabii atan arkadaş Amerikalı falansa.
 
Bencede ama vbden yaptıysada bir şey olmaz bence sizce vb blgisayarı korur mu?
fazla korumaz. bazı virüsler gerçekten çok emek harcanarak hazırlanıyor ve bu virüsler ana bilgisayara geçiyor
 
Büyük ihtimalle zararlı barındırıyor. Hem şu ana kadar hiçbir oyunda steam.dll diye bir DLL dosyası görmedim. O steam_api.dll olması gerek.
 
Killer Bean zaten (İngilizcesini söylemeyeyim) “komikli” bir şey onlarda. Tabii atan arkadaş Amerikalı falansa.
Hayır hocam Türk'tü arkadaş. Dediğinizi yaptım ve engelledim teşekkürler.
Büyük ihtimalle zararlı barındırıyor. Hem şu ana kadar hiçbir oyunda steam.dll diye bir DLL dosyası görmedim. O steam_api.dll veya olması gerek.
Haklısınız hocam dikkat etmemişim teşekkürler.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…