Killer Ethernet Sorunu

Makaleler
2
Yer
Paramaribo / Surinam
Daha fazla  
Merhaba dün windows 8.1 pro yükledim ve anakartın cd'si ile kurulumları yaptım sorun yoktu. Daha sonra msi'in kendi sitesinden güncel sürücüyü indirerek bilgisayara kurdum ve kurulunca internet bağlantım geldi ve yeniden başlatma istedi. Yeniden başlatınca internet bağlantım gitti ve yeniden sürücüyü kaldırıp kurdum bağlantı geldi ve yeniden başlatma istedi bu olay hep böyle devam etti yani her bilgisayarı açtığımda internete bağlanamıyorum sürücüyü baştan silip kurmam gerekiyor yardımcı olur musunuz? @Recep Baltaş @MF @Ali Güngör

Bilgisayarda deep freeze veya benzer program kurulu değilse tekrar başa dönmemen gerekiyor. Ya da sistemi sıfırlamayı denemelisin.

Şuan için sistemi sıfırlamaktan başka bir önerim yok.

Teşekkürler şimdi deniyorum.

Olmadı. Önce KillerCleaner'i çalıştırdım ve bitti. Daha sonra sistemi yeniden başlatmamı istedi ve başlattım. Sonra sürücüyü kurarken Qualcoom Atheros Killer Performance Suite'i kaldırmanız gerek dedi kaldırdım ve yeniden başlattım. Daha sonra sürücüyü kurdum bağlantı geldi ve yeniden başlatmamı istedi ve başlattıktan sonra yine bağlantım yoktu. Qualcoom Atheros Killer Performance Suite'i silip sürücüyü kurdum şimdi ve yeniden başlatmadım. Başlatsaydım yine bağlantım gidecek ve aynı işlemi tekrarlayacaktım.

@Egemen, @SypeR, @Murat5038, @YKTYN Yardımcı olur musunuz?

Geri yükleme yaparsam çözüme kavuşabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…