xMegatron Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 116 7 Aralık 2023 #1 Arkadaşlar sorum bu şekilde. Arkadaşımla aynı bilgisayardan 2 adet kol ile oynayacağız. Oluyor mu, bir bilginiz var mı?
Arkadaşlar sorum bu şekilde. Arkadaşımla aynı bilgisayardan 2 adet kol ile oynayacağız. Oluyor mu, bir bilginiz var mı?
Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.718 Makaleler 2 Çözümler 80 7 Aralık 2023 #2 Bir PC'ye iki kol baglanilabiliyor.
xMegatron Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 116 7 Aralık 2023 #3 Frstghost dedi: Bir PC'ye iki kol baglanilabiliyor. Genişletmek için tıkla... Biliyorum ama Killer Instinct'de arkadaşımla vs atabilirmiyim onu öğrenmek istiyorum. Frstghost dedi: Bir PC'ye iki kol baglanilabiliyor. Genişletmek için tıkla... Oyunu yazmayı unutmuşum pardon xMegatron dedi: Biliyorum ama Killer Instinct'de arkadaşımla vs atabilir miyim onu öğrenmek istiyorum. Oyunu yazmayı unutmuşum pardon Genişletmek için tıkla... Başlığa yazmışım sadece
Frstghost dedi: Bir PC'ye iki kol baglanilabiliyor. Genişletmek için tıkla... Biliyorum ama Killer Instinct'de arkadaşımla vs atabilirmiyim onu öğrenmek istiyorum. Frstghost dedi: Bir PC'ye iki kol baglanilabiliyor. Genişletmek için tıkla... Oyunu yazmayı unutmuşum pardon xMegatron dedi: Biliyorum ama Killer Instinct'de arkadaşımla vs atabilir miyim onu öğrenmek istiyorum. Oyunu yazmayı unutmuşum pardon Genişletmek için tıkla... Başlığa yazmışım sadece
Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.718 Makaleler 2 Çözümler 80 7 Aralık 2023 #4 xMegatron dedi: Biliyorum ama Killer Instinct'de arkadaşımla vs atabilirmiyim onu öğrenmek istiyorum. Oyunu yazmayı unutmuşum pardon Başlığa yazmışım sadece Genişletmek için tıkla... O oyunu oynamadim. Ama mümkün olmasi gerekiyor. Eger olmazsa ds4 windows indirirsin, onunla denersin.
xMegatron dedi: Biliyorum ama Killer Instinct'de arkadaşımla vs atabilirmiyim onu öğrenmek istiyorum. Oyunu yazmayı unutmuşum pardon Başlığa yazmışım sadece Genişletmek için tıkla... O oyunu oynamadim. Ama mümkün olmasi gerekiyor. Eger olmazsa ds4 windows indirirsin, onunla denersin.