Arkada açtığınız her üçüncü parti yazılım ban sebebidir. LoLSkin gibi uygulamalar çoğu sunucuda ban sebebi değilken TR sunucusunda ban sebebi. Muhtemelen kullanırsanız bir şey olmaz ancak biri sizi şikayet ederse hesabınız incelenir ve o zaman kullandığınız ortaya çıkar.
Arkada açtığınız her üçüncü parti yazılım ban sebebidir. Lolskin gibi uygulamalar çoğu sunucuda ban sebebi değilken TR sunucusunda ban sebebi. Muhtemelen kullanırsanız bir şey olmaz ancak biri sizi şikayet ederse hesabınız incelenir ve o zaman kullandığınız ortaya çıkar.
Ben zamanında bi' hesabımda 2 sene LoLSkin kullandım ve kimse şikayet etmedi ceza almadım. Bi' arkadaşım da 4 yıl kullandı ceza almadı. Bir diğer tanıdığım da 2 ay kullandı hesabı perma yedi. Tamamen şikayet edilmeyle alakalı ve bazen de direkt toplu ban olabiliyor ama son senelerde böyle bir olay olmadı. Eğer hesabınızın seviyesi yüksekse ve cidden o hesaba emek harcadıysanız kullanmayın derim. Bi' font için bu riski almaya değmez.
Zamanında LoL skin kullanmıştım ve kimseye söylemedim, kostümün lafını yapmadım, ben dahil 2 arkadaşım da böyleydi. (S12 civarlarında). Durdukyere ban atar mı bilmiyorum ama düşük bir ihtimal.