A Ahmet Hasan ARSLAN Megapat Katılım 12 Haziran 2014 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2014 #1 Playstation 4 için FPS oyunu almayı düşünüyorum. Online olarak güzel bir oyun almak önceliğim. Aklımda iki oyun var. Biri Killzone Shadow Fall diğeri ise Destiny. Sizce bu oyunlardan hangisini almalıyım? Teşekkürler... Son düzenleyen: Moderatör: 8 Eylül 2014
Playstation 4 için FPS oyunu almayı düşünüyorum. Online olarak güzel bir oyun almak önceliğim. Aklımda iki oyun var. Biri Killzone Shadow Fall diğeri ise Destiny. Sizce bu oyunlardan hangisini almalıyım? Teşekkürler...
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 8 Eylül 2014 #2 Destiny hakkında çok iyi yorumlar duydum. Destiny olabilir.
M.Hakan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2013 Mesajlar 1.196 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2014 #3 Destiny yarın çıkıyor. İnceleme puanlarına bakıp karar verebilirsin. Bütün inceleme puanları buraya geliyor: Destiny for PlayStation 4 Reviews - Metacritic
Destiny yarın çıkıyor. İnceleme puanlarına bakıp karar verebilirsin. Bütün inceleme puanları buraya geliyor: Destiny for PlayStation 4 Reviews - Metacritic