Killzone Shadow Fall Türkçe Dil Desteği

HUNTER

Megapat
Makaleler
2
Yer
Fethiye/Muğla
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. Dün PS4 aldım ve bugünde arkadaşımın tavsiye ettiği Ps4 Ps3 Xbox One Xbox 360 Ps Vita Psp Konsol Oyun ve Aksesuarları - Worldbazaar den killzone shadow fall ve infamous:second son aldım. (Fiyatları gerçekten şaşırılacak derece ucuz) Ama siparişi verdikten sonra birşey dikkatimi çekti, infamous ta "Infamous Second Son Türkçe Ps4 Oyun" yazıyorken killzone da " Killzone Shadow Fall Ps4 Oyun" yazıyor.

Killzone'un normalde Türkçe dil desteği var diye biliyorum. Bu aldığım oyunun Türkçe olmama durumu var mı? Yoksa siteye girilen eksik bilgi midir? Eğer Türkçe dil desteği yoksa ayarlardan veya ek dil dosyalarını indirerek Dili Türkçe yapabilir miyim? Yapabilirsem nasıl yaparım? Teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Türkçe yazmıyorsa Türkçe değildir ve PS4 oyunları PC oyunu gibi dosya indirerek Türkçe yapamazsın diye biliyorum. Zaten PS Türkiye'nin oyunları Türkçe yapmaktaki amacı satışları artırmak. Sen yurt dışından alınca ya da Türkçe almayınca adamlar bunu başarı olarak raporlayamıyorlar ve bütçeleri artmıyor. Oyunları da Türkçeleştiremiyorlar bu yüzden. Kısır döngü yani.

Ama oyunu sipariş verdiğim site türk sitesi. Kendilerine de mesaj attım biraz önce. Umarım ki Türkçedir.

Eğer paralel ithalatsa Türkçe dil desteği yoktur. Yurt dışındam getirttirme ihtimalleri olabilir. Alacağın yere sorabilirsin. Ayrıca bende Vatan ' dan inFamous Second Son aldım. İndirim vardı. Her yerde 250 TL olan oyunu 190 TL ' ye aldım. Tavsiye ederim.

Killzone almaya da bilirsin. İnfamous'ın yanında ezik kalır. Killzone yerine sonra çıkacak olan The Order:1886 alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…