183 cm 60 kilo zargana biriyim. 3 haftadir 200 gr yulaf 10-12 cicibebe 700 ML sut findik ceviz ve bali shake yapip sabah ve aksam yatmadan once iciyorum. Sabahlari en az 3 yumurta oglen 2 porsiyon herhangi bir yemek 4-5 gibi tavuk pilav aksam da genelde salata corba takiliyorum ancak 3 hafta sonunda sadece 300 gr almisim nasıl artirabilirim?(cok hareketli degilim gunde 1-2 km anca yuruyorum)spor olarak sadece 30 kilo halterim var barbell curl yapiyorum.
Oha kardeşim öyle de alamadıysan... Bence sana doktor dışında biri yardımcı olamaz. Metabolizman hızlı belli ki. Aslında bakarsak doktor da çok bir şey yapamaz ama olsun.
Kalori takibi yapmakla başlayabilirsin eğer ki yaptıysan ve hala alamadıysan bu yazdığın şeyleri yediğin bir günde ortalama kaç kalori alıyorsun merak ettim ?
Bir uzmandan yardım alın, yüksek ihtimalle hızlı çalışan bir metobolizmaya sahip olabilirsiniz gibi ama bu tarz sağlık vb. konularda en iyi yardımı size bir uzman verebilir.
Kalori takibi yapmakla başlayabilirsin eğer ki yaptıysan ve hala alamadıysan bu yazdığın şeyleri yediğin bir günde ortalama kaç kalori alıyorsun merak ettim?