Kilo Aldırıcı Besin Alınır mı?

Bu şeyler size kilo aldırmaz. Paranız çöpe atın daha iyi. Vücudunuza ne giriyor belli değil. Kilo almayı kafanızda bitirmeniz gerekiyor. Spor ile daha destekleyici bir sonuç alabilirsiniz. Ben de bir aralar zayıftım. Öğünlerim küçük ama çok sık yemeye başladım. Midem bulandı devam ettim. Yemekten sonra en az 2 bardak su içmeye çalışırsan mideni genişletebilirsin. Zaman ister. Az ye ama sık ye. Mümkünse ağzın boş durmasın.

Bu şeyler size kilo aldırmaz. Paranız çöpe atın daha iyi. Vücudunuza ne giriyor belli değil. Kilo almayı kafanızda bitirmeniz gerekiyor. Spor ile daha destekleyici bir sonuç alabilirsiniz. Ben de bir aralar zayıftım. Öğünlerim küçük ama çok sık yemeye başladım. Midem bulandı devam ettim. Yemekten sonra en az 2 bardak su içmeye çalışırsan mideni genişletebilirsin. Zaman ister. Az ye ama sık ye. Mümkünse ağzın boş durmasın.
Spora şu anlık okullar açıldığı için başlayamam ama yemekden sonra 2 bardak su içmeyi deniyecem 1-2 ay. Şu anlık 1.70 boy 53 kiloyum gelişme olursa haberdar ederim.

Her hangi bir yan etkisini gördünüz mü ?
Yan etkiler kişiden kişiye göre değişir En yaygın yan etkisi iştah ve vücut ağırlığında artış.

Antidepresanlar ilerideki iş hayatınızda önünüzü kesebilir. Bir sorununuz yoksa kullanılmasını önermem.
Bu antidepresan normal reçete ile satılıyor. Bahsettiğiniz antidepresanlar kırmızı reçete ile satılanlar. Bir sorun olacağını düşünmüyorum.

Doktoruma danıştım her hangi bir sağlık problemim yok tereyağ balık falan tüketebilecek imkanımda yok mecbur kullanmak zorundayım ama ters tepmesinden korkuyorum açıkçası. Babam böyle şeylerin fazla kilo aldıracağını düşünüyor ve zararı olacağını söylüyor ama mecbur onlardan habersiz kullanıcam.
Dene gör o zaman, sorumluluk senin.

Ben diyet ve spor taraftarıyım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı