Kilo aldırıcı gainer önerisi

MriSyrlex

Hectopat
Makaleler
1
Yer
C:/Adana İmparatorluğu.
Selam yaşım 16 boyum 1,84 kilom 63-65 arkadaşlar yaklaşık bir 80 kilo falan olmayı düşünüyorum kilo aldırıcı Gainer'ler falan varmış. Bunlar nedir? Nasıl kullanılıyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam yaşım 16 boyum 1,84 kilom 63-65 arkadaşlar yaklaşık bir 80 kilo falan olmayı düşünüyorum kilo aldırıcı Gainer'ler falan varmış. Bunlar nedir? Nasıl kullanılıyor?
Gainer çoğu basit şeker carb oluşuyor iyileri pahalı. Size önerim kendi gainer evde yapmanız. ( 1 ölçek whey protein, 500ml yarım yağlı süt yada yağsız, 1yemek kaşığı yer fıstığı ezmesi, 1 adet muz, 4yemek kaşığı yulaf ezmesi spor yapıyorsanız içine 1 ölçek creatin katabilir siniz.

Son düzenleme:
Ekonomik durumun iyiyse kilo almak için fazla yemeye ne dersin .

Yemek düzeni yapamıyorum olmuyor 10-11 saat iş falan insan kafayı sıyırıyor.

Öyle de çok pahalıya gelmiyor mu ben direk hani her yemek yiyişimden sonra falan kullanılıyor sanıyorum galiba öyle

Yemek düzeni yapamıyorum olmuyor 10-11 saat iş falan insan kafayı sıyırıyor.

Öyle de çok pahalıya gelmiyor mu ben direk hani her yemek yiyişimden sonra falan kullanılıyor sanıyorum galiba öyle
900tl felan whey protein 3 ay yeter size diğer katkılar okadar pahalı değil.
Gainer istiyorsanız link öneririm komplex protein ve carb oluşuyor ama servis sayısı az ve pahalı.

Gainer degil, kendiniz shake yapin hocam. 50 porsiyonda total 100 gram kreatin, 50gram glutamin 800-900 gram protein var ortalama gainerlarda. Gerisi seker.
100 gram kreatin 100 TL
1000 gram whey protein 439 TL
Ustune seker veya karb atacaksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…