Selam yaşım 16 boyum 1,84 kilom 63-65 arkadaşlar yaklaşık bir 80 kilo falan olmayı düşünüyorum kilo aldırıcı Gainer'ler falan varmış. Bunlar nedir? Nasıl kullanılıyor?
Selam yaşım 16 boyum 1,84 kilom 63-65 arkadaşlar yaklaşık bir 80 kilo falan olmayı düşünüyorum kilo aldırıcı Gainer'ler falan varmış. Bunlar nedir? Nasıl kullanılıyor?
Gainer çoğu basit şeker carb oluşuyor iyileri pahalı. Size önerim kendi gainer evde yapmanız. ( 1 ölçek whey protein, 500ml yarım yağlı süt yada yağsız, 1yemek kaşığı yer fıstığı ezmesi, 1 adet muz, 4yemek kaşığı yulaf ezmesi spor yapıyorsanız içine 1 ölçek creatin katabilir siniz.
Gainer çoğu basit şeker carb oluşuyor iyileri pahalı. Size önerim kendi gainer evde yapmanız. ( 1 ölçek whey protein, 500ML yarım yağlı süt ya da yağsız, 1yemek kaşığı yer fıstığı ezmesi, 1 adet muz, 4yemek kaşığı yulaf ezmesi spor yapıyorsanız içine 1 ölçek creatin katabilir siniz.
900tl felan whey protein 3 ay yeter size diğer katkılar okadar pahalı değil.
Gainer istiyorsanız link öneririm komplex protein ve carb oluşuyor ama servis sayısı az ve pahalı.
Optimum Serious Mass 5450 Gr özellikleri ve kullanıcı yorumları hakkında detaylı bilgi alabilir; ürünü uygun fiyat, ücretsiz kargo fırsatları ve Supplementler.com güvencesiyle satın alabilirsiniz