Kilo almak için ek öğün önerisi

EmirOzylds

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Boş iş
Bu aralar kilo vermeye başladım. Spordan sonra yiyecek bir şey bulamiyorum. Eve gelmeden bir kaba koyup spordan sonra yiyebilecegim bir şey onerebilir misiniz tavuk pilav disinda?

Son düzenleyen: Moderatör:
Spor yaptığınızı var sayarak protein ağırlıklı beslenmenizi öneririm, çok fazla yemek istemiyorum, beni tok tutsun diyorsanız meyve sebze genelde işe yarıyor, ama özellikle sebze öneririm, çünkü meyvede fruktoz var.

Yeterli karbonhidrat almıyorsanız makarna vs.

1.opsiyon: İçilebilir bir şey yapabilirsin. Mesela yulaf, fıstık(fıstıkta bol yağ olduğundan kalorisi gayet fazla),bal, muz, lor, kakao vs kendin elinde olanlarla çeşitlendirebilirsin
2.opsiyon: Pirinçunu yaparsin su veya sütle içine bal, kuruyemiş, muz ya da herhangi bir meyve atabilirsin. Pirincunu yulafa göre çok daha hızlı sindirildigi için acikip acikip yiyebilirsin. Ama her iki opsiyonda da attığın kuruyemiş miktarını iyi ayarla makrona baktığında karbonhidrat alımın hepsinden fazla olsun.
Son opsiyon ise: Pirinç patlağı belki bilirsin. Hem hızlı sindirilir hem de yapılması gereken herhangi bir şeyi yok aç bitir gibi.
Her opsiyonda fıstık ezmeside koyabilirsin.

Hocam pirincunu yapacaktim Proteinocean'in lemon cheesecake aromasini aldim fakat cok garip bir tadi var ve asla yiyemiyorum tatlandiramiyorum.

Hocam pirinçunu yapacaktim Proteinocean'in lemon cheesecake aromasini aldim fakat cok garip bir tadi var ve asla yiyemiyorum tatlandiramiyorum.

Organik satın aldan tuzlu karamelli toz tatlandırıcı alabilirsin. Tadi bağımlılık yapıyordu bende. Ama çok az tuz döker gibi dökme. Biraz daha fazla dök harbi zevk alırsın.

Organik satın aldan tuzlu karamelli toz tatlandırıcı alabilirsin. Tadi bağımlılık yapıyordu bende. Ama çok az tuz döker gibi dökme. Biraz daha fazla dök harbi zevk alırsın.

Kutuyu bitirmek istedigimden dolayi tatlandirici bir şeyler ariyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…