Kilo almak için fitness programı önerisi

Catwoin

Decapat
Bugün bir spor salonuna yazıldım. 15 yaşındayım, 53 kiloyum. Kilo almak istiyorum. Sizlerden bana boyumun uzamasında yardımcı olacak hareketlerle beraber bir yandan da boyumda sıkıntı yaratmayacak hareketler iceren bir fitness programı önerisi istiyorum. Haftada 5 defa gideceğim, yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim. Bir de kilo almak icin nelere dikkat etmem lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kilo almak için karbonhidratı ve şekeri yüksek ürünler tüketmelisin ama şekeride doğalından olmalı bebe bisküvisi pekmez şeker ve karbonhidrat açısından çok iyi hızlı olsun istiyorusan geceleri yemeye çalış boyun açısından problem oluşturmaması için özellikle Squad gibi ayakta yapılan hareketlerden ve desteksiz yüksek ağırlıklar kaldırma boyunun uzamasını yavaşlatabilir.

Tamamdır çok teşekkürler. İşte dediğim gibi 5 günlük bir programa ihtiyacım var 4-5 günlük dediğim kriterlere uygun çünkü hangi hareketi yapacağımı bilmedne içeri girmek istemiyorum. Varmı önerebileceğiniz bir program?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…