Kazımking1453 Decapat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 57 21 Haziran 2022 #1 Kilo almak istiyorum ancak spor yapmıyorum ama hareketsiz de kalmıyorum. Cici bebe günlük 200 gram almak sakıncalı mı şeker açısından? Spor yapmadan kilo alamaz mıyım? Gainer spor yapmadan tüketirsem sorun olur mu?
Kilo almak istiyorum ancak spor yapmıyorum ama hareketsiz de kalmıyorum. Cici bebe günlük 200 gram almak sakıncalı mı şeker açısından? Spor yapmadan kilo alamaz mıyım? Gainer spor yapmadan tüketirsem sorun olur mu?
O One Face Kilopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.178 Çözümler 1 21 Haziran 2022 #2 Onun yerine porsiyonunuzu artırsanız? Bence daha mantıklı. Ama maddi sebepten dolayı diyorsanız bilemem orasını.
Onun yerine porsiyonunuzu artırsanız? Bence daha mantıklı. Ama maddi sebepten dolayı diyorsanız bilemem orasını.
Crexyyy Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 2.505 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2022 #3 Yağlanmak istemiyorsan ikisi de kullanılmamalı. Yağlanmak sorun değilse ben cicibebe tercih ederim tadını sevdiğimden dolayı.
Yağlanmak istemiyorsan ikisi de kullanılmamalı. Yağlanmak sorun değilse ben cicibebe tercih ederim tadını sevdiğimden dolayı.