Kilo almanın belirtileri nelerdir?

TheStrongMan

Hectopat
Kilo almanın belirtileri sizce nedir? Ben başlıyorum, pantolonu giymeden önce dar geleceğini fark etmek.

Vücutta bazı yırtılmalar diyebiliriz. Ama spor yapıyorsan kas gelişimine de bağlı olabilir aynı zamanda hızlı boy uzamasında da bu yırtılmalar meydana gelebilir.

Nefes alıp verişlerin değişir. Daha tembel olmak istersin. Kan şekerin çok çabuk düştüğünden sürekli acıklamaya başlarsın. Bedenin uyuşur ve vücuduna giren besin yetersiz gelmeye başlar. Yağ oranın yükselmeye devam ederken aynı zamanda su oranında yükselir. Yanakların şişmeye başlar. Motivasyonun düşmeye başlar. Serotonin hormonun azalmaya başlar. Her an kötü bir şey olacak gibi hissedersin. Duygusal bozukluklar başlar. Eğer erkeksen testosteron hormonun azalmaya başlar ostrojen artmaya başlayınca bedenin çok çabuk şekil değiştirmeye başlar (yağlanma, su oranının yükselmesi). Protein sentezin düşer. Eskisi kadar keskin düşünemezsin. Gözlerin yavaşlamaya başlar. İyi göremezsin eskisi kadar.

Arkadaşlarının ''bu ne oğlum, ayı gibi olmuşsun'' demesi.
Şu an uzun zaman görmediğim arkadaşlarımla yaşadığım durum

Nefes alıp verme nasıl değişir anlamadım. Bir de ben yıl başından bu yana çok kilo aldım ve gözlerim bozuldu. Kilodan mı bozuldu?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…