Kilo nasıl alınabilir?

Strawfury

Decapat
Daha fazla  
Ben şu an 60kiloyum 182 boyum var zayıfım bayağı yani. Amacım 75 kilo olmak. Yaklaşık 3 ay spora gittim aletleri nasıl yapacağımı biliyorum ve beslenme programım da hazır. 3.2bin kalorilik bir program bu. Bu programa uyarak ortalama ne kadar sürede 75 kilo olurum?

Son düzenleyen: Moderatör:

Merhaba yaklaşık 2 yıl fitness deneyimim var 184 85 kiloyum bence iyi bir görüntü için en az 80 kg olmanız gerekiyor spor yaparken kardiyo yapmayın kas kütlenizi arttıracak ağırlık antrenmanları yapın ve çok yemeniz lazım her şeyi yiyeceksiniz ben öğle yemeğinde 3 adet hatay usulu döner yiyordum genetik bir rahatsızlığın yoksa yiyerek her şey olur. Bence çok disiplinli olursan 1 yılda iyi bir fiziğe ulaşırsın ama disiplin şart.

3.500 yap biraz daha karbı arttır. 3 Ayda tahmini 70-72 civarı olursun.

Dostum Selamlar, 26 yaşıma kadar 50 kilo üstüne hiç çıkamayan biri olarak, sana birkaç tavsiyede bulunmak istiyorum. Yıllardır ınsanların her gördüğünde çok zayıfsın veya biraz kilo al bu nedir gibi itamları beni bir hayli yormuştu artık... Bir karar alıp kilo almak için spor salonuna yazıldım. Öncesinden birçok defa yazılıp bırakmıştım. Ama şunu açıkça söylemeliyimki önce gerçek anlamıyla kilo almaya kararlı olman lazım. Çünkü biraz zorlu bir süreç olacak. Programa gelecek olursak. İyice araştır önce birçok kaynak var özellikle YouTube'dan spor ve beslenme programın olsun. Çok kafanı bulandırmadan sadece bunu söyleyeyim. Kilo almak tamamen matematiksel bir şey yaşın kilon boyun. Hesaplarsın günlük alman gereken protein karbonhidrat değerlerine ulaşırsın. Takviyede alabilrsn sadece karbonhidrat ama ilk etapta çok takviye almanı önermem mide sorunları yaşayabilrsn... Bu arada 4 ay içerisinde 16 kilo aldım... Sadece pes etme ve zorda olsa beslenmeni ihmal etme

Döneri möneri boşver, göbek yaptıracak ama git şekere yönel. Ben 1 ay gitmeyip evde baklava/çikolata falan filan yedim, 64 kilodan 72 oldum.

Döneri möneri boşver, göbek yaptıracak ama git şekere yönel. Ben 1 ay gitmeyip evde baklava/çikolata falan filan yedim, 64 kilodan 72 oldum.
Göbekli olmaktansa zargana kalsın daha iyi.

Kilo alırken çok zorlanır, göbeği eritmek kolay. Diyet yapması gerek sadece
Göbeği eritmek kolay değil. Doğru kilo almazsa kollar yağlı bıngıl bıngıl olacak ve göbekli olacak. Şeker ile kas yapamaz boş yapıyorsun. Düzgün bir şekilde kilo almadıktan sonra kilo almanın bir anlamı yok.

Senin dediğin şekilde kilo alsa 10 kilo alacak ve göbeği çıkacak tekrar göbeği eritmek içinde diyet ile 10 kiloyu geri vermesi gerekecek.

Kişiden kişiye değişiyor hocam. Ben kilo vermeden yağ ve su attım vücudumdan

Kişiden kişiye değişiyor hocam. Ben kilo vermeden yağ ve su attım vücudumdan
Kişiden kişiye değişmiyor. Şekerli alacağı kilo tamamen boş kilo yağ olarak alacak. Yağlanabilir zaten yağlanır da kişi kilo alırsa ama düzgün besinler ile kilo alırsa boşa göbeği çıkmaz bide onun için diyet yapmakla uğraşmaz. Senin dediğinin bir anlamı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…