Kilo nasıl alınır?

cent

Decapat
Daha fazla  
1 hafta önce spora başladım. Boyum 1.80 kilom 61 boyuma göre zayıfım ve kilo almam lazım. Normalde az yiyen bir insan değilim. Ama ne kadar yesem de etkisi olmuyor gibi geliyor.

1 hafta önce spora başladım. Boyum 1.80 kilom 61 boyuma göre zayıfım ve kilo almam lazım. Normalde az yiyen bir insan değilim. Ama ne kadar yesem de etkisi olmuyor gibi geliyor.

Benim de boyum 1.83 civarında kilomda 60 ben 1 ay önce 55 kiloydum çünkü tatildeyken kötü şeyler yaşadım o yüzden yemek yemedim normalde 62 kiloydum ve 3-4 haftada 55 kiloya düştüm tekrardan 60 kilo olmak için bolca zeytinyağ ve yağlı yemek tükettim kilo almanın altın kurallarından birisi yağdır. Egefitnesin dediği gibi zeytinyağ, kuyuyemişler kilo almak için çok iyidir. Artı olarak kahvaltı akşam yemeği yerken en az 1 ekmek bitir ben ortalama günde 1-2 ekmek bitiriyorum zaten piyasadaki ekmeklerinucuz olduğu için %90 hava.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoyu kesinlikle izle zeytinyağ mevzusunu buradan öğrendim.

Kk sabah öğle akşam noodle ye cips ye poğaça genellikle hamur işi ye 120 kilo olursun.

Kk sabah öğle akşam noodle ye cips ye poğaça genellikle hamur işi ye 120 kilo olursun.

Kilo almanın mantığını hâlâ bu şekilde anlatan insanlar var. Kilo almak vücudu yağ ile doldurmak değil. Kilo vermek isteyenler boşuna mı veriyor? Amaçları ne o zaman? Herkesin amacı yağ oranı düşük iyi bir vücuda ulaşmak. Bu yüzden kilo almak kilo vermekten daha zor. Kilo verirken hoşlanmadığınız şeyleri az yiyorsunuz ancak kilo alan birisi hoşlanmadığı her şeyi bolca yemek zorunda. Arkadaş kilo alırken vücudu yağ ile doldurursa bu sefer sar başa geri vermeye çalışacak bununda bir anlamı yok. Amaç sağlıklı beslenerek yağ oranı düşük kas oranı maksimum seviyede istenilen seviyeye ulaşmak.
Kilo verirken yapmak gerekenler genelde tahmin edilebiliyor ama kilo alırken profesyonelleri dinlemek iyi oluyor. Verdikleri tarifleri yer ve söylediklerine dikkat edersen kilo alırsın, bir rahatsızlığın yoksa.

Sen bence yemek yedigini zannediyorsun.

Yapman gereken şu sabah ogle aksam yedin yemek aksatmadan ornek veriyorum

Sabah 8-9

Oglen 12.

Aksam 5-6

Sonra aralarda bosluk olacak o bosluklarda da bir şeyler gommen lazım.

Eğer ki sabah yedin oglen yemedın kahve ıctın aksamıda salladın gece 10 da yedın mısal o zaman vucut cok ara oldugundan aclıga gırıyor ve yag yakımı yapıyor.

Kısaca cok saat aralıgını asmadan sureklı agzında bir şey olması gerek. Ogunlerıde kesınlıkle atlamamalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…