Kilo nasıl alınır?

dragon3503

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, 14 yaşındayım. Haftada 2-3 kez dışarıdan yemek yerim, normal yemekleri de tüketirim. Dışarıdan yediklerimin çoğu burger, ama ne yersem yiyeyim kilo alamıyorum. Tişört çıkardığımda neredeyse kaburgalarım sayılacak. Spora mı başlamalıyım, yoksa bir yere yazılmalı mıyım? Ne yapmalıyım, bana bir fikir verin.

Yemek yiyerek kilo almak tarihin en büyük kolpası. Kemiklerin sayılacak kadar çöp bir vücudun varmış. Çok yemek yiyerek yağlanırsan berbat bir şeye dönüşür vücudun. Kas kütlesine ihtiyacın var. Vücudunu değiştirmek istiyorsan ağırlık kaldırmak zorundasın.

Kilo alacagım diye saglıgınızdan olmayın hocam. Dikkatli, saglikli beslenin. Proteini, yaği artirin. Gunde 5-6 ogun yiyin. Kalorili icecekler, yiyecekler tuketin. Uykunuza dikkat edin 8-9 saat uyuyun. Agirlik antrenmani yapin. Kas kutleniz gelisir.

öncelikle kilo almanın en önemli kuralı günlük alman gereken kalori miktarından fazla kalori alman demektir kısaca örnek verecek olursak ortalama bir insan günde 2500 kalori alması gerekir ama hergün 3000 kalori alırsa kilo alır ama hergün 2000 kalori alırsa kilo verir 1 kilo ortalama 7700 kaloriye eşit yani sen örnek veriyorum günde 1000 kalori fazla alırsan bir ayda 4 kilo alırsın ordan hesap et yemek olarakda sana önerebileceğim yulaf yemeye odaklan makarna ye pilav ye yerken zorla kendini spora başlarsan ekstra iyi olur fit olursun vücudun güzelleşir kafana takılan bir yer olursa sor

Yemek yiyerek kilo almak tarihin en büyük kolpası. Kemiklerin sayılacak kadar çöp bir vücudun varmış. Çok yemek yiyerek yağlanırsan berbat bir şeye dönüşür vücudun. Kas kütlesine ihtiyacın var. Vücudunu değiştirmek istiyorsan ağırlık kaldırmak zorundasın.
en büyük kolpası değil alması gerekenden fazla kalori alırsa kilo alır düzenli besin alıp ağırlık antrenmanı yaparsa kas kütlesi alır

öncelikle kilo almanın en önemli kuralı günlük alman gereken kalori miktarından fazla kalori alman demektir kısaca örnek verecek olursak ortalama bir insan günde 2500 kalori alması gerekir ama hergün 3000 kalori alırsa kilo alır ama hergün 2000 kalori alırsa kilo verir 1 kilo ortalama 7700 kaloriye eşit yani sen örnek veriyorum günde 1000 kalori fazla alırsan bir ayda 4 kilo alırsın ordan hesap et yemek olarakda sana önerebileceğim yulaf yemeye odaklan makarna ye pilav ye yerken zorla kendini spora başlarsan ekstra iyi olur fit olursun vücudun güzelleşir kafana takılan bir yer olursa sor

en büyük kolpası değil alması gerekenden fazla kalori alırsa kilo alır düzenli besin alıp ağırlık antrenmanı yaparsa kas kütlesi alır
Hocam güzel ve basit anlatmışsınız ama her şey anlattığınız kadar basit değil. Her insanın kendine ait bir yağ dokusu var ve bu yağ dokusu ne büyümek ne küçülmek ister. Olduğu gibi kalmak ister hep. 5 6 kilo artıp azalmak pek zor olmasa da daha fazlası çok zordur. Bilimsel kısmını anlatmam aşırı uzun sürer o yüzden şu an anlatamam. Evrim ağacı obezler neden zayıflamıyor videosunda çok iyi anlatılıyor bu konu. 500 kalori pozitif açık oluşturursan kilo alırsın 500 negatif oluşturursan kilo verirsin gibi bir şey birkaç kilo alıp verirken doğru olsa da ondan sonra hiç de doğru olmuyor. Burası pek önemli değil. Asıl önemli kısım tarihin en büyük kolpası dediğim kısım. Tişörtü çıkarınca kemikleri gözükecek kadar kas kütelsi olmayan biri vücudunu büyütmek istiyorsa kesinlikle spor yapmalı. Tamamen yemek yiyip yağ olarak almak hem sağlık açısından çok berbat hem de skinny fat berbat bir vücudu olur. Kollar ince omuzlar sırt falan kötü ve şekilsiz, göbek yağ deposu iğrenç bir görüntü ortaya çıkar. Arkadaşın kesinlikle sporla kas kütlesi kazanarak alması gerekiyor o kütleyi. Ayrıca kesinlikle tarihin en büyük kolpalarından biri olduğuna inanıyorum yemek yiyerek kilo alma işinin. Bu şekilde zamanında ben de dahil çok fazla insanı kandırdılar. 500 kalori fazla yersen şöyle kilo alırsın böyle kilo alırsın vücudun daha iyi durur diye. Kilo almasına belki alınır ama spor koymadığın zaman işin içine seni inandırdıkları gibi vücudun güzel olmayacak hiçbir şekilde. Yağla kaplı kemik yığınına dönüşürsün sadece.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı