Kilo nasıl kesilir?

King Stannis

Decapat
Daha fazla  
Hocam gene sizden yardım isteyeceğim 28 Ocak'ta Türkiye şampiyonası var Judo'da. Benim bu sefer 1.5kg gibi bir şeyim var 27 Ocak'ta tartı var gene kilo kesmem lazım. Yardımcı olur musunuz?
@enversosa

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam gene sizden yardım isteyeceğim 28 Ocak'ta Türkiye şampiyonası var Judo'da. Benim bu sefer 1.5kg gibi bir şeyim var 27 Ocak'ta tartı var gene kilo kesmem lazım. Yardımcı olur musunuz?
@enversosa

Hocam sadece salata tüketin ve asla tuz kullanmayın. Sabahları da protein amaçlı haşlanmış yumurta tüketebilirsin. Yumurtayı tuzla yiyebilirsin. Zaten ekmek tüketmeyeceksin.

Karbonhidratı çıkar hayatından. Su tutabilecek her şeyi hayatından çıkar ve terlemeye bak.

Ödem attırıcı besinler tüket(yeşillik) ve bol su iç.

Boksta fazlalık kilo olunca biz sabah akşam uzun kollu+ceket giyip kısa mesafe yüksek tempo(nabız yükselsin terleyelim diye) koşular ve az tekrar yüksek süreli ip atlamaları yapıyoruz.

Karbonhidratı çıkar hayatından. Su tutabilecek her şeyi hayatından çıkar ve terlemeye bak.

Boksta fazlalık kilo olunca biz sabah akşam uzun kollu+ceket giyip kısa mesafe yüksek tempo(nabız yükselsin terleyelim diye) koşular ve az tekrar yüksek süreli ip atlamaları yapıyoruz.
Az tekrar yüksek süreli derken set sayısını az tutuyoruz.

9dk 3 set 3'er dakika değil de 2 set 4,5dk gibi.

Sarma yağ+bulgur veya et+tuz+salça filan var hocam kesinlikle tüketmeyin şu zamanda öyle şeyler inşallah şampiyon olursunuz. Şampşyon olursanız burayada yazın oldum diye:)

Sağ olun hocam umarım olurum.

Boksta fazlalık kilo olunca biz sabah akşam uzun kollu+ceket giyip kısa mesafe yüksek tempo(nabız yükselsin terleyelim diye) koşular ve az tekrar yüksek süreli IP atlamaları yapıyoruz.

Az tekrar yüksek süreli derken set sayısını az tutuyoruz.

9dk 3 set 3'er dakika değil de 2 set 4, 5dk gibi.

Bugün akşam koşarım yarında koşu var salonda çok yorulmayacak şekilde keserim artık güçtende düşmemem lazım.

Bugün akşam koşarım yarında koşu var salonda çok yorulmayacak şekilde keserim artık güçtende düşmemem lazım.
Daha önünüzde süreç var. Anlattıklarımı son 1 gece kala yapıyorduk, yapıyoruz biz boksta.

Bu kadar ağır olmasa da çalışmaya devam edin. Son gün fazlaniz varsa anlattığım tempo idmanlar ile beraber güçten düşmemek için pre workout kullanabilirsiniz eğer ulaşım imkanınız varsa 1-2 gün için.

Hocam tek öğün, saat 3 gibi mesela yiyin ve su çay kahve dışında bir şey tüketmeyin. 100 gr protein minimum, 400 kalori, 50 gr'dan fazla olmayacak kadar karbonhidrat 200 kalori, yaklaşık 60-70 gr yağ içerecek (sağlıklı yağları bol bol tüketin zararlı değil) 1300 kalori bandında bir öğün hazırlayın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı