Katalonyayaslm Centipat Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 1.629 Çözümler 3 14 Nisan 2025 #1 Öncelikle merhaba. 1,65 boyundayım ama kilom biraz fazla. Göbeğim çıktı yani. YKS hazırlanış sürecinde çok kilo aldım. Sizce şu andan başlayıp diyete mi gireyim yoksa yazın sınavdan sonra sporda mı eriteyim? Açken de kafa çalışmıyor ya. Ne yapsam?
Öncelikle merhaba. 1,65 boyundayım ama kilom biraz fazla. Göbeğim çıktı yani. YKS hazırlanış sürecinde çok kilo aldım. Sizce şu andan başlayıp diyete mi gireyim yoksa yazın sınavdan sonra sporda mı eriteyim? Açken de kafa çalışmıyor ya. Ne yapsam?
Ali Of Rivia Centipat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 1.191 Çözümler 3 Yer Velen Daha fazla Sistem Özellikleri MSI RX 5600XT R5 5600 16 GB 3200mhz RAM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Nisan 2025 #2 Sağlıklı beslen şimdilik yazın sporla vs verirsin kiloları
Lskow Hectopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 4.554 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #3 Ali Of Rivia dedi: Sağlıklı beslen şimdilik yazın sporla vs verirsin kiloları Genişletmek için tıkla... Hocam açıklamanıza hayran kaldım. Kalori acığı oluşturmanız lazım deneyimledim.
Ali Of Rivia dedi: Sağlıklı beslen şimdilik yazın sporla vs verirsin kiloları Genişletmek için tıkla... Hocam açıklamanıza hayran kaldım. Kalori acığı oluşturmanız lazım deneyimledim.
Ali Of Rivia Centipat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 1.191 Çözümler 3 Yer Velen Daha fazla Sistem Özellikleri MSI RX 5600XT R5 5600 16 GB 3200mhz RAM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Nisan 2025 #4 Lskow dedi: Hocam açıklamanıza hayran kaldım. Kalori acığı oluşturmanız lazım deneyimledim. Genişletmek için tıkla... Adamın kafası basmıyormuş açken öyle demiş
Lskow dedi: Hocam açıklamanıza hayran kaldım. Kalori acığı oluşturmanız lazım deneyimledim. Genişletmek için tıkla... Adamın kafası basmıyormuş açken öyle demiş