Kilo normal ama yağ fazla

Petrel

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, gymci abiler ablalar boyum 190 kilom 82 yag oranım 21 boyuma göre gayet ıdeal bir kılodayım ama yagım fazla oldugu ıcın gobegım gıdıgım falan gözüküyor. Yag oranımı nasıl dusurebılırım? Yag oranımı dususurken kılomda düşecek ıyıcene zargana olmayalım ıstıyorum. Kollarımda bıleklerım biraz ınce fitnessa gıdıyorum proteın tozu vs seyler soylemeyın tuketemıyorum ızın yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Body recomp dene ideal yag oranina ulasinca tekrar bulka girersin kilon şu an boyuna gore az.

Abur cubur yeme onlar çok sıkıntı yapıyor
Fitnesse devam et anne yemeğini ye biraz daha yavaş gelişim gösterirsin ama sonuçta gelişim olur

Hocam 90 kiloydum diyet yaparak 82 ye düştüm yağ oranım 25 falandı 20 ye düşürdüm 2.5 haftalık diyet ile halada devam ediyorum diyet + spor yapıyorum ilerde diyetisyene danısmayı dusunuyorum danısmalımıyım bulk falan ben yapamam o işleri tavuk falan yemem yasak proteın tozuda sıkıntı maddi olarak zor öyle işler zaten fit bi vucudum var kilo az demıssınız ama bence degıl sadece göbek ve gogus erıtme derdım var

Hocam aynı sorun bende de var bende 6 gündür rafine şekeri ve ekmegi kestim 1.5 kilo civarı vermeme ragmem yüzümde hafif küçülme oldu diyebilirim eger maddiyatınız varsa bence protein agırlı beslenin ve ögünlerinizin arasına uzun bir süre koyunki yag yakımı artsın. Bu arada bu söylediklerim kendi tecrübem ve oradan buradan araştırdıgım şeyler ama bence faydası uzun vadede olur.

Pat diye kilon düşüp zargana olmazsın merak etme zaten bi diyet programına girmişsin, ilk haftalara hızlı kilo vermişsin. Açlık grevine falan girmezsen tartıdaki değişimi haftada 1 anca fark edersin zaten sporuna diyetine devam et. Diyetinide protein ağırlıklı yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…