Glarious0 Hectopat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 1.885 Çözümler 4 15 Temmuz 2022 #1 Bu mesleği yapmak istiyorum. Kilo sorunu olduğu için vazgeçiyorum ama kilo da vermeye çalışıyorum. Kilo: 80 Boy: 1.70 Yaş:15
Bu mesleği yapmak istiyorum. Kilo sorunu olduğu için vazgeçiyorum ama kilo da vermeye çalışıyorum. Kilo: 80 Boy: 1.70 Yaş:15
Tc_hamza Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 803 Çözümler 5 Yer Bursa/İnegöl Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #2 Glarious0 dedi: Bu mesleği yapmak istiyorum. Kilo sorunu olduğu için vazgeçiyorum ama kilo da vermeye çalışıyorum. Kilo: 80 Boy: 1.70 Yaş:15 Genişletmek için tıkla... Kilonun nasıl bi sorun olcağını düşünüyorsun?
Glarious0 dedi: Bu mesleği yapmak istiyorum. Kilo sorunu olduğu için vazgeçiyorum ama kilo da vermeye çalışıyorum. Kilo: 80 Boy: 1.70 Yaş:15 Genişletmek için tıkla... Kilonun nasıl bi sorun olcağını düşünüyorsun?
S stogro Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 624 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #3 Glarious0 dedi: Bu mesleği yapmak istiyorum. Kilo sorunu olduğu için vazgeçiyorum ama kilo da vermeye çalışıyorum. Kilo: 80 Boy: 1.70 Yaş: 15 Genişletmek için tıkla... Futbolcu olmayacaksan prolem yok
Glarious0 dedi: Bu mesleği yapmak istiyorum. Kilo sorunu olduğu için vazgeçiyorum ama kilo da vermeye çalışıyorum. Kilo: 80 Boy: 1.70 Yaş: 15 Genişletmek için tıkla... Futbolcu olmayacaksan prolem yok
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.045 Makaleler 2 Çözümler 32 15 Temmuz 2022 #4 Belki yararı bile olabilir. Fakat oynayacağın role göre değişir bu durum, fiziğine göre rol verirler.
Belki yararı bile olabilir. Fakat oynayacağın role göre değişir bu durum, fiziğine göre rol verirler.
Glarious0 Hectopat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 1.885 Çözümler 4 15 Temmuz 2022 #5 Tc_hamza dedi: Kilonun nasıl bi sorun olcağını düşünüyorsun? Genişletmek için tıkla... Şöyle hocam. Dizi seçmelerin de secilemem kilodan diye düşünüyorum. Çünkü çoğu oyuncular zayıf.
Tc_hamza dedi: Kilonun nasıl bi sorun olcağını düşünüyorsun? Genişletmek için tıkla... Şöyle hocam. Dizi seçmelerin de secilemem kilodan diye düşünüyorum. Çünkü çoğu oyuncular zayıf.
S stogro Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 624 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #6 F 16 Fighting Falcon dedi: Belki yararı bile olabilir. Fakat oynayacağın role göre değişir bu durum, fiziğine göre rol verirler. Genişletmek için tıkla... Ne alakası var hocam e spor masa başında oynanan bir oyun değil mi neden fiziğine göre rol versinler? Maç değil ki bu.
F 16 Fighting Falcon dedi: Belki yararı bile olabilir. Fakat oynayacağın role göre değişir bu durum, fiziğine göre rol verirler. Genişletmek için tıkla... Ne alakası var hocam e spor masa başında oynanan bir oyun değil mi neden fiziğine göre rol versinler? Maç değil ki bu.
Glarious0 Hectopat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 1.885 Çözümler 4 15 Temmuz 2022 #7 stogro dedi: Ne alakası var hocam e spor masa başında oynanan bir oyun değil mi neden fiziğine göre rol versinler? Maç değil ki bu. Genişletmek için tıkla... Hocam meslek oyunculuk dizi oyuncusu siz yanlış anladınız galiba.
stogro dedi: Ne alakası var hocam e spor masa başında oynanan bir oyun değil mi neden fiziğine göre rol versinler? Maç değil ki bu. Genişletmek için tıkla... Hocam meslek oyunculuk dizi oyuncusu siz yanlış anladınız galiba.
Tc_hamza Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 803 Çözümler 5 Yer Bursa/İnegöl Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #8 Glarious0 dedi: Şöyle hocam. Dizi seçmelerin de secilemem kilodan diye düşünüyorum. Çünkü çoğu oyuncular zayıf. Genişletmek için tıkla... Bakarsanız kilolu oyuncularda var. Bide kaba bir görünüşünüz varsa dizilerde kötü adam olarak oynuyabilirsiniz.
Glarious0 dedi: Şöyle hocam. Dizi seçmelerin de secilemem kilodan diye düşünüyorum. Çünkü çoğu oyuncular zayıf. Genişletmek için tıkla... Bakarsanız kilolu oyuncularda var. Bide kaba bir görünüşünüz varsa dizilerde kötü adam olarak oynuyabilirsiniz.
Glarious0 Hectopat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 1.885 Çözümler 4 15 Temmuz 2022 #9 Tc_hamza dedi: Bakarsanız kilolu oyuncularda var. Bide kaba bir görünüşünüz varsa dizilerde kötü adam olarak oynuyabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam iler de olur inşallah.
Tc_hamza dedi: Bakarsanız kilolu oyuncularda var. Bide kaba bir görünüşünüz varsa dizilerde kötü adam olarak oynuyabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam iler de olur inşallah.
yaraliordek Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.886 Makaleler 3 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #10 Kanka gerçek hayatta her türden insan olduğu gibi filmlerde de her türlü insana ihtiyaç var.