Kilo Problemi Olan Arkadaşlar

Yer
Çankaya, Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selamlar herkese. Eylül ayından bu yana 1.81 boya 107 kilo olan ben, 1 Nisan itibariyle 77 kiloya düşmüş bulunmaktayım. Tam olarak 30 kilo verdim, dolayısıyla büyük bir değişim yaşadım. En önemlisi sonunda sağlıklı kiloma kavuşabildim. Dolayısıyla iyi de bir vücuda.

Başarı öykümü benim geçmişte yaşadığım kilo problemini yaşayan arkadaşlara bir rehber niteliğinde yazmak isterdim. Bunu yaparken klasik, diyetisyen vari cümlelerle kendimi anlatmak yerine; daha anlaşılabilir, insanların aklındaki soru işaretlerini giderecek bir yazı yazmak isterdim. Bir çeşit teknoloji rehberi gibi de düşünebiliriz bunu, çünkü bir teknoloji meraklısının zayıflama öyküsü ancak bu şekilde anlatılınabilir.

Lakin burası bir teknoloji forumu ve bir teknoloji forumunda bu konudan bahsetmek ne kadar mantıklıdır bilemedim. Bu yüzden siz sevgili üyelerimizin ve yöneticilerimizin fikirlerini almak istiyorum. Sizce, biz Technopatlara uygun bir ''Zayıflama Rehberi'' olsaydı fena olmaz mıydı? Yoksa gerçekten, bunun yeri burası değil mi ?

Çok güzel düşünmüşsün kardeşim bende şuan kilo verme aşamasındayım 1 ayda 107 kilodan 100 kiloya düştüm. Seninde tavsiyelerine hem benim hemde forumdan bir çok arkadaşımızın ihtiyacı olacağını düşünüyorum.

Rehberler konusunda titizlikle çalışırım. Forumda 25.000'in üzerinde görüntülenmiş Backtrack rehberim de buna örnek olabilir aslında. Gerçi çok fazla hatam vardı o rehberde ve birçok hatamı tekrar düzeltmek zorunda kalmıştım. Moderatör arkadaşlar da yardımcı olmuştu.

Olumlu fikirler almak çok güzel, genelin itibarını merak ediyorum. Özellikle yöneticilerimizin fikirlerini de merak ediyorum. Eğer gerçekten forum ahalisi iyi bir fikir olduğuna kanaat getirirse, bu işe girişmek istiyorum. Çünkü kilo vermek cidden kilolu bir insanı çaresiz bırakan bir eylem. Bir kere hayatın boyunca eğer bir rahatsızlığın yoksa diğer insanlardan fazla yiyerek yaşamışsın. Hal böyleyken az yiyecek tüketme, spor alışkanlıkları edinme deyince tüm kilolu arkadaşlar, zamanında ben de dahil olmak üzere bir tökezliyor...

Bende son zamanlarda kilo almaya başladım . Yağlanmada var tabi ki. Hele gıdık bölgesinde. Okulda'da haliyle kantin'den yiyip , içiyorum. Nasıl eski halime döneceğim diye kara kara düşünüyorum.

Benim boy 190 kilo 100. Amaç yaz sonuna kadar 85 kilo ve fit vücut bakalım, inş ikimizde istediğimiz, sağlıklı vücutlarımıza ulaşırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…