Kilo ve yağ kaybı

Kişiler diyetisyene farklı bir gözle bakmaya başladı bilgiden ziyade bir rutin olarak bakıyorlar. Çevremde baktığım zaman o kadar para veriyorum diyetisyene kurallara uyum bare düşüncesine sahip insanlar.

Tam Türk mantığı. Nasıl otel parasını veriyor ve bütün tabağı ve masayı yemekle donatıyorsa sonuçta parasını verdi arkadaş sonuna kadar kullanacak. Bu kafayla hiçbir yere varılmaz. Ruslar veya diğer turistler bizzat şahidim. Adamlar sabah bir kruvasan 1 yumurta 1 muz ve 1 kupa kahve içerek güne başlıyorlar. Bizimkiler 2 simit 2 tahinli bir tava kuymak reçel bal pekmez yanına 2 kupa 4 küp şekerli çayla başlıyorlar. Ülkenin düşünce yapısı = nasıl beslendiği.

Abi okudum yazdıklarını. Evde protein tozum BCAA ve Creatin'im var ama sana bir sorum olacak.
Kreatin kilo verme döneminde bana kilo aldırmaz mi zaten kilolu gözüküyorum sence nasıl kullanmam lazım kreatini ve bana daha fazla kilo aldırmaz mı?

Antrenman antrenman antrenman. Yapacağın şey direnç izole antrenmanları. İnternette binlerce body veya calisthenics programları var. Creatin bu süreci hızlandırır. Daha ağır girer daha güçlü hissedersin. Kreatin kilo aldırmaz. Kreatin böbreklere zarar vermez. Kreatin saç dökmez. Kreatin spor yapmayan sedanter bireylerin dahi günde 5 gram ömür boyu alması gereken bir supplement. Sadece sıvı tüketimini artıracaksın ki bu da olumlu bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…