Kilo veremiyorum

Maksimka

Centipat
Makaleler
2
11. sınıf öğrencisiyim, 187-88 boyum var 105 kiloyum. Yazın 100 kiloyken diyete girip 92-93'leri de gördüm son 1 ay saldım 100 kiloya tekrar çıktım, okul açılınca az yemek yiyerek kilomu dengelerim diye düşündüm ve şu an 105 kiloyum ayrıca pek de yemek yemiyorum; Max 1 tost 1 simit 1 ayran eve gelince de tam doymadan kalkıyorum, akşamları da pek yememe rağmen 5 kilo aldım 8 Eylül'den beri güreş ve bilek güreşiyle ilgilendiğim için protein de almam lazım, kilomu pek kas kaybetmeden vermek istiyorum ama olmuyor, yardım eder misiniz?

Kardiyo yap ve kalori açığında kal ağırlık antrenmanlarını da ihmal etme tavsiyem kilo vermek istiyorsan güreşi bırak ve gyme git çünkü güreş de kilolu olman lazım.

Kardiyo yap ve kalori açığında kal ağırlık antrenmanlarını da ihmal etme tavsiyem kilo vermek istiyorsan güreşi bırak ve gyme git çünkü güreş de kilolu olman lazım.

Hocam malum 11. sınıftayım YKS çalışmam lazım gym zaman kalmıyor kalori açığı oluşturmaya çalışıyorumda bir işe yaramıyor bende 2 haftadır öyle pek yemiyorum 102 103 kilolara çıktım gün önce sağlam yedim hamburger kola falan 3 gün sonra tarttım 105 kiloyum diyeti sadece 1 gün bozdum. Güreş konusunda ise duruma göre düşüneceğim hocam ayrıca normalde günde 3 5 litreye yakın su içen biriyim ama okul başlayınca sayı 2 3'lere düştü bununla alakası vardırda 2 haftada 5 kilo gerçekten garip geliyor.

Dostum öncelikle YKS bir bahane olmamalı çalışmak istersen her türlü çalışırsın 2 saat spor yapsan eve gelsen saat maksimum 6 olsa bile 9 10'a kadar ders çalışabilirsin dışarıdan Fast food yeme çok fazla diyetinize dikkat etmeniz lazım ama benim fikrimce bir diyetisyene gidin o daha iyi karar verebilir biz buradan size yalnızca tavsiye verebiliriz.

Boyunuz için kilonuz obez derecesinde değil. Elbette fiziğinizi bilmiyorum. Ama normal yiyin her şeyi. Okul çok uzak değilse yürümeyi deneyin. Düzenli yürüyüş yapın. O yüzden okul örneği verdim. Belki biriyle aynı anda diyete başlayabilirsiniz. Bu sayede motivasyonunuz yükselir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…