Kilo verip güçlü olmak için ne yapılmalı?

Aynısını babamda dedi. Diyetten çok hareketleri öğrenmeye çalışıyorum. Memelerim de biraz fazla yağlı. Arkadaşım sürekli şaka yapıyor. Amacı benimle dalga geçmek değil ama bana spora gitmem gerektiğini söylüyor,doğru da söylüyor zaten. Mememi,popomu bacaklarımı eritmek istiyorum. Sonrasinda az bişey kas ve çok güçlü olmak istiyorum.

Hocam o zamanlar çok sıkı tutmuyordum bu nedenle çok gelişmemiştim ama yaklaşık 6 aydır aklım başıma geldi ve devam ediyorum ama şu aralar Calisthenics ile de uğraşıyorum imzamdan da anlaşılacağı üzere. Esneklik ve dayanıklılık konusunda epey katkısı oldu günlük hayatta daha iyiyim. Halsizlik falan hiçbir şey hissetmiyorum 6 aydır. Beceriler üzerine çalışmak da çok güzel. Her ne kadar ilk başlarda sıkı tutmamış olsam da yine araştırmalarla geçirirdim zamanımı ve bana epey katkısı oldu diyebilirim

O zaman umarım iyi bir noktaya gelirsiniz hocam. Bence çok güzel bir spor türü calisthenics. Eğer vücut geliştirme ile uğraşmasaydım kesinlikle bunu yapardım.

O zaman umarım iyi bir noktaya gelirsiniz hocam. Bence çok güzel bir spor türü calisthenics. Eğer vücut geliştirme ile uğraşmasaydım kesinlikle bunu yapardım.
O hissi iyi bilirim hocam. Calisthenics yapalı 2-3 ay civarı oluyor ve o zamandır salona gitmiyorum çünkü yakında bir dövüş sanatına da başlamayı düşünüyorum. Calisthenics-Dövüş ikilisini devam ettirmekte kararlıyım ama insan spor salonunu da acayip özlüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…