14 yaşındayım boyum 1.74 kilom ise 78 falan, nasıl kilo verip kas yapmaya baslayabilirim? spor salonuna vesaire gidemem. Ek olarak 7.5 kglık bir dambılım var.
14 yaşındayım boyum 1.74 kilom ise 78 falan, nasıl kilo verip kas yapmaya baslayabilirim? Spor salonuna vesaire gidemem. Ek olarak 7.5 kglık bir dambılım var.
Ben spor salonuna gideceğim forumda bana egefitnessin definasyon diyetlerini yapmamı söylediler benden biraz daha uzunsun ve kilolusun sende benzer bir şey yapabilirsin evde çalışabileceğin hareketlere bak internetten.
14 yaşındayım boyum 1.74 kilom ise 78 falan, nasıl kilo verip kas yapmaya baslayabilirim? spor salonuna vesaire gidemem. Ek olarak 7.5 kglık bir dambılım var.
sana önerim ilk önce 2 ay diyet yap ve süreklü hareket halinde ol ve gün boyunca tek öyün ye protein agırlıklı olasun ama karbonhidrat ıda eksik etme azda olsa, 2 ayın ardından spor salonuna başla derim hafif kas çalışmaya başla ama hemen abanma sakatlanırsın sonra yani diyecegim bunlar ama gün boyunca biğ program hazırla kendine eger hazırlamakta zorlanıyosan ege fitness ın videolarından yardım alabilirissn bu şekilde ben 80 kilodan 50 kg ye kdr düşüp 75 kg ya kdr kas yapmıştım baya saglamdım yani ama eskidendi tabi şi,mdi yine 80 kg yim yani yapcaksan heves için yapma yapcaksan uzun soluklu yap o zmn faydasını görürüsün benden sana tavsiye