Kilo verirken nasıl bir yol izlenmeli?

7000 adım ile başla kilo vermen durunca arttır.
400 kalori açık bırak aynı sekilde arttır sonradan
Sebdigin gıdaları arada yemende hiç sıkıntı olmaz.

Hocam yazda yaklaşıyor imkan varsa sürekli yüzmeye git muazzam bir kardiyodur vücudun her yeri çalışıyor.

7000 adım ile başla kilo vermen durunca arttır.
400 kalori açık bırak aynı sekilde arttır sonradan
Sebdigin gıdaları arada yemende hiç sıkıntı olmaz.
750 kalori açık bıraksam? 400 de az geldi. Ama başlangıç için ideal sanki

Hocam yazda yaklaşıyor imkan varsa sürekli yüzmeye git muazzam bir kardiyodur vücudun her yeri çalışıyor.
Hocam yüzme bilmiyorum o yüzden gidemem ama çok isterdim dediğiniz gibi komple çalıştırıyor vücudu. Yüzme yerine başka öneriniz var mı?

Saçma geliyor ama fazla açık verirsen metobolizma yavaslar fitness en iyi tercih olacaktır.

Şişme yelek alıp sığ tarafta yüzebilirsin aslında. Ben kendim kilo verdiğim zaman ip filan atlardım sürekli bisiklet binip yüzerdim.

Saçma geliyor ama fazla açık verirsen metobolizma yavaslar fitness en iyi tercih olacaktır.
500-600 bıraksam yeterli o zaman sanırım

Şişme yelek alıp sığ tarafta yüzebilirsin aslında. Ben kendim kilo verdiğim zaman ip filan atlardım sürekli bisiklet binip yüzerdim.
İp atlamayı ve bisikleti severim. O zaman onu yapacağım (Özellikle bisiklet)

500-600 bıraksam yeterli o zaman sanırım.

İp atlamayı ve bisikleti severim. O zaman onu yapacağım (özellikle bisiklet)

Yemene içmene dikkat et kendine güvenli rota belirle her gün 1-2 saat bisiklet sürüp IP filan atlarsan kilo verirsin yavaş yavaş aynı zamanda boş zamanlarında bir fitness salonunda ağırlık altına filan girersen vücut daha güzel sıkılaşıp şekil alır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…