Kilo verme önerileri

herzMONTY

Femtopat
Merhaba ben 15 yaşında 175 boyundayım ve 80 kiloyum. Bugüne kadar çok salaş yaşayan bir insandım, hiçbir şekilde sağlığıma dikkat etmezdim, günlük çok fazla yağlı yiyecekler yerdim ve okul dışı sadece bilgisayardan oyun oynar dizi izlerdim. Artık kendimden tiksinmeye başladım ve hayatımı düzene sokmak istiyorum. Şu anda spor salonuna yazılacak durumum yok o yüzden kendimce bir şeyler yapmaya çalışıyorum, şu anlık kas yapma vucüt yapma gibi bir derdim yok sadece biraz kilo vereyim. Vücudumun şekillenmesine sonra bakarım diyorum. Günlük okula gidiş dönüş yaklaşık 1 saat yürüyorum ekstra olarak olabildiğince fazla su içip beslenmeme dikkat ediyorum, bunu yaklaşık 1 haftadan uzun süredir yapıyorum, yürüyüşün yanı sıra her akşam aşağıya linkini bırakacağım videodaki egzersizi yapıyorum. Bunlar kilo vermeme yardımcı olur mu? 2 haftada 1 kilo versem bile yeter yeter ki kilo vereyim. Günlük yediğim şeyler genelde sabahları 2 haşlanmış yumurta, yarım ekmek ve okuldan gelince genelde 1 tabak pilav. Eğer pilav yiyemezsem kendimce yoğurt salata vs yiyorum. Bunlar dışında önerebileceğiniz bir şey var mı?
Yiyebileceğim pek çeşit yok tavuk pilav gibi yulaf gibi şeyler alamam maalesef.
Egzersiz video linki.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Karbonhidrat azalt. Koşabiliyorsan koş. Protein ağırlıklı ye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…