2019 yılına kadar çok normal bir hayatım vardı karantinaya girdiğimiz zaman hayatım çöktü sosyal hayatım bitti çok ciddiyim bazen aylarca evden çıkmıyordum.
Öyle 2 yıl geçti 80 kilolarda gezer iken iki yılda 55 kilo aldım o sırada boyum 1.80'di 135 kilo 1.80 idim sonra bir karar verdim kilo vereceğim o sırada kimse inanmadı obezsin bir şey olamazsın dediler karar verdim ilk önce diyetisyene gittim 2.gün bozdum sonra annem ile Marmara parkta kahve içmeye gittik bana haber verdi (annem ile babam ayrılmıştı bu arada) ben evleneceğim Antalya'ya gideceğim diye dünyam başıma yıkıldı annem bile bana inanmamıştı sonra kararımı verdim diyetisyen yok yemek yok çok az yiyeceğim annem o sırada gitmişti boyumda hafiften uzuyordu 1 ay 2 ay 3 ay geçti 15 kilo vermiştim bile herkes çok şaşırdı 135'ten 120 olmuştum sonra yine saldım 123 falan olmuştum sonra çok sevdiğim bir arkadaşımı kaybetmiştim corona yüzünden en çok o bana inanıyordu sonra onun için kilo vereceğim dedim ona soz verdim aradan 3 ay falan geçti 110 oldum devam ediyordum bu sırada boyum 1.85 olmuştu sonra son hamleyi vurdum diyeti hızlandırıp spora başladım 4 ayda bir 20 kilo daha verdim.
Boyum yine uzamıştı 1.90 oldum kilom da 92'ye indi.
Yine sosyal oldum eve girmez oldum