AslanOnbir Kilopat Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 962 Çözümler 6 2 Temmuz 2020 #1 30 Günde Baklava Karın Kası - Karın Kası Egzersizi Kilo Verme Egzersizleri - 30 Günde Kilo Ver Erkek Bu iki uygulamayı diyetle beraber kullanırsam yararını görür müyüm ? Hedefim haftada 1 kilo vermek.
30 Günde Baklava Karın Kası - Karın Kası Egzersizi Kilo Verme Egzersizleri - 30 Günde Kilo Ver Erkek Bu iki uygulamayı diyetle beraber kullanırsam yararını görür müyüm ? Hedefim haftada 1 kilo vermek.
lyforeid Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 2.720 Makaleler 1 Çözümler 13 2 Temmuz 2020 #2 Diyet ile beraber uygularsanız evet. İçerisinde klasik spor hareketleri öğretiliyor.
LastHunter Hectopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 48 2 Temmuz 2020 #3 Bence onun yerine P90X diye videolar var ben onlarla vermiştim tabii hala duruyorlarsa. LastHunter dedi: Bence onun yerine P90X diye videolar var ben onlarla vermiştim tabii hala duruyorlarsa. Genişletmek için tıkla... Fitness sitesi değil yanlış anlamayın.
Bence onun yerine P90X diye videolar var ben onlarla vermiştim tabii hala duruyorlarsa. LastHunter dedi: Bence onun yerine P90X diye videolar var ben onlarla vermiştim tabii hala duruyorlarsa. Genişletmek için tıkla... Fitness sitesi değil yanlış anlamayın.
3 332005 Kilopat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 890 2 Temmuz 2020 #4 AslanOnbir dedi: 30 günde baklava karın kası - karın kası egzersizi. Kilo verme egzersizleri - 30 günde kilo ver erkek. Bu iki uygulamayı diyetle beraber kullanırsam yararını görür müyüm? Hedefim haftada 1 kilo vermek. Genişletmek için tıkla... Göbeği eritin adlı uygulamayı kullanıyorum işe yaraması için baklava karın kası eğitimi hııt ileri düzey adlı egzersizi her gün uygulayın ve sonucu siz görün.
AslanOnbir dedi: 30 günde baklava karın kası - karın kası egzersizi. Kilo verme egzersizleri - 30 günde kilo ver erkek. Bu iki uygulamayı diyetle beraber kullanırsam yararını görür müyüm? Hedefim haftada 1 kilo vermek. Genişletmek için tıkla... Göbeği eritin adlı uygulamayı kullanıyorum işe yaraması için baklava karın kası eğitimi hııt ileri düzey adlı egzersizi her gün uygulayın ve sonucu siz görün.