Kilo vermeden kas kütlesi koyulabilir mi?

silocankino

Hectopat
Selamünaleyküm, kilo vermeden kat kütlesi koymak istiyorum. Kilo 100, boy 1.82. aklınıza obezite bir vücut gelmesin çölyak (gluten alerjisi) hastası olduğum için vücudum iyi. Dışarıdan vücudum 100kg gibi değil 80 kg gibi gözüküyor. Asıl konuya gelecek olursam ben kilo vermeyip, 100 kg'de kalarak kas kütlesi koymalı mıyım? Yoksa defineye girip o şekilde mi yapmalı mıyım? Şu anda creatin kullanmaktayım, eğer ki defineye girecek olursam creatini bırakacak mıyım?

Hocam siz tuna tavus gibi bir kas kütlesimi koymak istiyorsunuz yoksa parçalımı anlamadım.

Boyunuza göre 100 kg nın fazla olduğunu düşünüyorum. Powerlifting yapmıyorsanız defineye girmenizi öneririm.

Creatini bırakmanın gereği yok

Boyunuza göre 100 kg nın fazla olduğunu düşünüyorum. Powerlifting yapmıyorsanız defineye girmenizi öneririm.

Creatini bırakmanın gereği yok
Asıl amacım powerlifting aslında. Eğer ki powerlifting yapıyorsam defineye girmeme gerek yok mu?

Asıl amacım powerlifting aslında. Eğer ki powerlifting yapıyorsam defineye girmeme gerek yok mu?

Muhtemelen spora yeni başladın. O yüzden bulk veya deficit düşünmene çok da gerek yok günlük proteinini ve vitaminlerini al yoluna devam et dost. Diyet veya bulk yapmadan gelişirsin ama gözle görülür çok da kütle koyamazsın.

Kasıt hep 100 kilo kalıp kas kütlesi koymaksa bu sadece yağ yakıp kas kazanmakla mümkün. Ama evet yağ yakmadan kalori ihtiyacınızı veya hafif üstünü alarak kas kütlesi koyulabilir. Gerek var mı? Sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…