Kilo vermeden vücut nasıl yapılır?

Lientum

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran kartı: AMD RX 550 4GB | İşlemci: i5-3570 (4x) | Ram: 12GB(8x4) DDR3 | Anakart: HP | Monitör: Lenovo Thinkvision 60Hz | Klavye: Gamepower Warlock Compact Red Switch | Mouse: Claw's Titan X1 | PSU: FEEL 460W MAX POWER
Merhaba, 17 yaşındayım 18'e gireceğim. 86.5 kilodan 70 kiloya kadar indim, ancak boyum uzamadı ve göbek göğüs gibi kısımlar hala biraz daha belirgin. Kan testi verdim B12 eksikliği, fazla tuz ve susuzluk çıktı. Günde en az 2LT su içmem gerekiyormuş. Şu anda yapmak istediğim boyumu uzatıp vücudumu düzene sokmak. Kilo vermek istemiyorum zaten 70 kiloyum daha verirsem zargana olacağım. Sadece vücudumu düzenlemek ve boyumu uzatmak istiyorum. Spor salonuna gitmiyorum gitmeyi de pek düşünmüyorum evde 5Kg'lik Dumbell'im var onun dışında parka gidip barfiks vs. çekiyordum onları da bıraktım.

Günlük 2000 kalori alırsan kilo vermezsin kral. Lakin vucüdunu şekillendirmen gerekiyorsa bir Ağırlık seti ve direnç bandı alsan iyi olabilir. B12 için eczane de vitaminler var. Kendine bir egzersiz rutini oluşturmalısın. Güvenilir bir spor salonuna gidip oradaki hocalardan yardım alsan daha iyi olabilir ama evde de mümkün. Youtube da ilgili konular için egzersizler bulabilirsin.

Ben 163 kilodan 94'e düşmüştüm. Tam vucüdumu şekillendireceğim onu bunu yapacağım derken askere gitmem gerekti ve orada tam 20 kilodan fazla aldım, şimdi vermeye çalışıyorum.

Bu süreç bizde bitiyor kral. Lakin vucudunu şekilleştirirken kilo alabilirsin o çok normal. Bir normal 80kg olmak var birde Sıkılaşarak 80'e çıkmak var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…