kpase Decapat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 586 Çözümler 7 27 Temmuz 2023 #11 poyrzmc dedi: 13 yaşındayım. Genişletmek için tıkla... Fitness yerine Muay Thai vb. dallara yönebilirsiniz hem sıkılmaz hemde turnuvalara filan çıkabilirsiniz.
poyrzmc dedi: 13 yaşındayım. Genişletmek için tıkla... Fitness yerine Muay Thai vb. dallara yönebilirsiniz hem sıkılmaz hemde turnuvalara filan çıkabilirsiniz.
bayulass Picopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #12 cumali_032 dedi: 58 kilosunuz kilo vermek için? Hocam sesli güldüm allah affetsin. 58 kilo gayet yeterli 15 kilo olmayacaksınız ki? Neden kilo vermek istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... O boy için kilolu. Bu yaşta yapmanız çok güzel bir şey öncelikle. Ve alışırsınız sorun değil, disiplinli olun yeter. kpase dedi: Fitness yerine Muay Thai vb. dallara yönebilirsiniz hem sıkılmaz hemde turnuvalara filan çıkabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. İyi bir kulüp bulursanız çok güzel oluyor gerçekten, denemenizi öneririm.
cumali_032 dedi: 58 kilosunuz kilo vermek için? Hocam sesli güldüm allah affetsin. 58 kilo gayet yeterli 15 kilo olmayacaksınız ki? Neden kilo vermek istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... O boy için kilolu. Bu yaşta yapmanız çok güzel bir şey öncelikle. Ve alışırsınız sorun değil, disiplinli olun yeter. kpase dedi: Fitness yerine Muay Thai vb. dallara yönebilirsiniz hem sıkılmaz hemde turnuvalara filan çıkabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. İyi bir kulüp bulursanız çok güzel oluyor gerçekten, denemenizi öneririm.
poyrzmc Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 348 Yer Esenyurt Daha fazla Sistem Özellikleri İ3 14100F İşlemci | MSI PRO H610M-E Anakart | AMD RADEON RX6700 XT 12 GB Ekran Kartı | LEXAR THOR 2X8 DDR4 3200MHZ Ram | CRUCİAL 500 GB P3 SSD | APACER PANTHER 240 GB SSD | EVEREST X-RACER PEAK 600W PSU | EVEREST X-RACER PEAK Kasa Rane Twelve MK2 | Reloop Elite Mixer | JBL 305P MK2 Cinsiyet Erkek Meslek Turntablist/DJ 28 Temmuz 2023 #13 bayulass dedi: O boy için kilolu. Bu yaşta yapmanız çok güzel bir şey öncelikle. Ve alışırsınız sorun değil, disiplinli olun yeter. Katılıyorum. İyi bir kulüp bulursanız çok güzel oluyor gerçekten, denemenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Futbol kulübüne gideceğim kaleci olarak oynayacağım kilo verirmiyim?
bayulass dedi: O boy için kilolu. Bu yaşta yapmanız çok güzel bir şey öncelikle. Ve alışırsınız sorun değil, disiplinli olun yeter. Katılıyorum. İyi bir kulüp bulursanız çok güzel oluyor gerçekten, denemenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Futbol kulübüne gideceğim kaleci olarak oynayacağım kilo verirmiyim?
bayulass Picopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #14 poyrzmc dedi: Futbol kulübüne gideceğim kaleci olarak oynayacağım kilo verir miyim? Genişletmek için tıkla... Futbol kulübüne hiç gitmedim fakat tahmin ediyorum ki orada kardiyo ve vücut ağırlığınız ile egzersiz yapacaksınız. Güzel bir diyet ile kilo verip kas yapabilirsiniz diye düşünüyorum.
poyrzmc dedi: Futbol kulübüne gideceğim kaleci olarak oynayacağım kilo verir miyim? Genişletmek için tıkla... Futbol kulübüne hiç gitmedim fakat tahmin ediyorum ki orada kardiyo ve vücut ağırlığınız ile egzersiz yapacaksınız. Güzel bir diyet ile kilo verip kas yapabilirsiniz diye düşünüyorum.