Kilo vermek için en ideal yol nedir?

IamTheDragon

Centipat
Yer
Sındırgı
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
POWERCOLOR RADEON RX9060XT-REAPER EDITION 16GB
Evet arkadaşlar, kardeşim 9. sınıf 120 kilo, kilo vermesi lazım kıyafet girmiyor. Size göre en ideal yollar neler, onun yaşındayken benim kilo vermek için yaptığım yöntem haftalarca yemek yememekti, sağlıksız hem de çok farkındayım ve bunu uygulamasını istemiyorum, benim kadar iradesine sahip değil zaten. Yardımlarınız için teşekkürler.

Hocam kilosu biraz fazla olduğu ve kilo verdikten sonra da sarkma olması riski var bu yüzden bir diyetisyene gitmenizi öneririm ama gitmek istemiyorsanız.Buradan olması gerektiği kiloyu,buradanda günlük kalori ihtiyacını hesaplayabillirsiniz. Kalori açığı oluşturup gün içinde yürüyüş, spor vs. yapması gerekiyor. Kesinlikle bir şey yemeyip kilo vermeye çalışmayın sağlığınızdan olursunuz. Ama önerim kesinlikle diyetisyene gitmeniz en iyi şekilde onlar size yardım edebilir. Vücudunuzdaki yağ oranını vs. hesaplayarak ona göre liste veriliyor hatta vitamin değerlerinize kadar bakılıyor diye biliyorum. Vereceği kilo fazla olduğu için sarkma olma ihtimali çok yüksek bu yüzden profesyonel birinden destek almanızı öneririm.

Hocam %70 falan sarkması olacak normal kilosuna geldiğinde belki bu diyetisyenle engellenebilir.

Çok teşekkürler. Kendisi hızlı bir şekilde kilo kaybetmek istediği için, program ile uzun süreceğini söylüyor. İkna etmeye çalışacağım, vücudunun yağ oranı yüksek, görüntüden anlaşılmaz belki ama belli ediyor hareketlerinden. Diyetisyene gitmek istemezse bu programları önereceğim kendisine.

Hocam %70 falan sarkması olacak normal kilosuna geldiğinde belki bu diyetisyenle engellenebilir.
Sarkma benide korkutuyor açıkçası. Ameliyat falan istemiyorum gerçekten, belli bir kitle kaybettikten sonra spora gitse peki sarkma engellenebilir mi?

Bildiğim kadarıyla zaten kilo vermeye başladığı andan itibaren spora gidip az çok ağırlık antremanı yapmalı.

Hocam ciddi şekilde sarkma oluyor ve tek çözümü ameliyat oluyor diye biliyorum. Bunun en aza indirilmesi içinde günlük protein miktarı, su içmek, ağırlık antrenmanları ve en önemlisi yavaş kilo vermek gerekiyor. Bu yüzden bir diyetisyenle görüşmeniz en sağlıklısı olacaktır burada kim olursa olsun gerekli testleri vs. yapamayacağı için pek bir yardımı dokunmaz.

Spor salonuna yazdır kabul etmezse iki tane 5 kiloluk dambıl al evde onlarla çalıştır ek olarak günlük 10bin 20bin arası adım attır, abur cuburu da tamamen kesin sarkma olmadan yavaş yavaş verir.

İşimiz var desene sen. Diyetisyenden korkuyor kendisi, neymiş kandırıyorlarmış, suçluyorlarmış.

Haklısınız yine de teşekkür ederim öneriler için.

Kalori açığı.

Kalori açığı başka bir yolu yok bu işin. Diyetisyen ile çözün. Ben 1.90 boya rağmen kardeşinden 10 kilo falan daha azım ve buna rağmen diyetteyim. Bu raddede obezite sporsuz çözülmez. Seveceği bir şey bulabilirsiniz. Ben bisiklete gönül verdim, kilo vermek için değil. Eğlenmek için bisiklet sürüyorum, kalori açığı da cabası oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…