Arkadaşlar benim boyum 174cm ve kilom ise 82.5 civari. Ben en azından okullar açılana kadar bir 5 kilo vermek istiyorum. Sizce kilo vermek için bisiklet sürmek mi daha iyi yoksa tempolu yürüyüş mü?
Yaşın kaç tam olarak.
En basiti kesinlikle diyetisyene gitmen çünkü normalde uymayan biri olsan bile o verdiğin parann karşılığıı alabilmek için uyuyor ve gayet kilo verebiliyorsun.
Yürüyüşte bisiklette önemli ama en önemlisi gırtlağını tutmak şekerli asitli şeyleri kes cips abur cubur börek hamur işi şeyleri kes verirsin ama ben yürüyeyim yürüdüm acıktım bir pide gömeyim kafasına girersen aksine daha çok kilo alırsın.
Kilo vermek için beslenmemizi düzelmek şart. Yüksek kalorisi ve sağlıksız olan yiyecekler tüketmemelisin. Spor olarak yürüyüş veya koşu yapabilirsin. Ben daha çok ağırlık yaparak kilo vermeni öneriyorum.
Yaşın kaç tam olarak.
En basiti kesinlikle diyetisyene gitmen çünkü normalde uymayan biri olsan bile o verdiğin parann karşılığıı alabilmek için uyuyor ve gayet kilo verebiliyorsun.
Kilo vermek için beslenmemizi düzelmek şart. Yüksek kalorisi ve sağlıksız olan yiyecekler tüketmemelisin. Spor olarak yürüyüş veya koşu yapabilirsin. Ben daha çok ağırlık yaparak kilo vermeni öneriyorum.