Kilo vermek için ipuçları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dostum hedeflediğin kiloya ulaştıktan sonra dikkat et 2 katını alma.

Hamurişinden uzak dur. Yemeklerde az miktarda gerçek zeytin yağı kullan ve yemeklerin suyunu içme tavsiyem. Kaşar, peynir, sucuk, salam gibi şeyleri kahvaltıda yeme. Aldığın ürünlerin üstünde yağ, şeker ve karbonhidrat oranlarına dikkat et. Haşlanmış patates ve yumurta kahvaltılarda kilo yapmaz ve çok doyurucudur. Ekmek olarak da çavdar ekmeği tavsiye ederim.

Günlük 600-700 kalori alıyorsun, acıkmadan nasıl durabiliyorsun ya? Ki güzel değil, kas erimesi ve çöküşler başlamıyor mu? E tabii hızlı kilo verirsin Vücut aç, enerjisini yağdan almaya çalışıyor.

Dostum yeşillik arttır, protein arttır. Olmadık hastalıklarla karşılaşabilirsin. Yaşın kaç bilmem ama umarım gençsindir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sucuk, salam iyi protein kaynaklarıdır, günlük kalori miktarını aşmadığı sürece tüketmesinde sakınca yok.

Niye bu kadar abarttınız ki? 700 kalori bence az değil. Ben sadece ara öğün yapmıyorum, günde 2 öğün yapıyorum. Evde antrenman yapıyorum; 120 mekik çekiyorum, bacak hareketleri yapıyorum, aksam da 1 saat bisiklet sürüyorum. Mis gibi kilo veriyorum, karnım da aç olmuyor. Hızlı kilo alacağım ileride diye ne bulursam yiyeyim mi?

600 700 kaloriyi zaten uyurken harcıyorsunuz. Gün içindeki aktivitelerinizin enerjisi nereden karşılanacak?
Diyeti bıraktığınızda çok sıkıntı yaşayabilirsiniz.

600 700 kaloriyi zaten uyurken harcıyorsunuz. Gün içindeki aktivitelerinizin enerjisi nereden karşılanacak?
Diyeti bıraktığınızda çok sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Bu kadar emek verdikten sonra neden diyeti bırakayım ki? İstediğim kiloya ulastıktan sonra da dikkat edeceğim zaten.

Bu kadar emek verdikten sonra neden diyeti bırakayım ki? İstediğim kiloya ulastıktan sonra da dikkat edeceğim zaten.
Konuyu öneriler için açmışsın ama sana öneride bulunanlara çemkiriyorsun kardeş. Arkadaşların söyledikleri doğru.

Ben 8 yıllık spor geçmişine sahibim. Yaşım 28. 600-700 kalori az derken ne demek istiyor arkadaşlar sana kısaca özet geçeyim anlayacağın şekilde; doğrudur, bu kalori sana kilo verdirir çünkü yaktığından çok daha azını alıyorsun ama nereye kadar böyle olacak? İdeal kilona ulaştın diyelim, mutlusun, hedeflediğin kiloya vardın, ya sonra ne olacak? Diyeti bırakmam, niye bırakayım demişsin; bırakmazsan su birikintisi mi olacaksın? Bu şekilde devam edersen eğer hedeflediğin kiloya ulaştıktan sonra da kilo vereceksin. Bu şekilde ideal kilona ulaşırsan eğer sonra yeter artık normal besleneyim dediğinde çok hızlı kilo alacaksın. Arkadaşların anlatmak istediği bu.

Kilo vermek bünyeyi aç bırakmak değildir, kalori açığı yaratmaktır. Mantığın doğru, haklısın ama tükettiğin kalorilerde büyük sıkıntı var. İç organların gerekli besini bir süre daha alamaz ise sağlık sorunları ile karşılaşman işten bile değil.

Ağzınıza sağlık, deminden beri yazıp yazıp siliyorum, tercüman oldunuz

Ben öneriden kasıt, yağ yakımına yardımcı içicekler yiyecekler ve spor hareketlerini kastettim. Ben diyetimden gayet memnunum, benim istediğim bilgiler dışında her şeyi söylediler zaten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…