cyclincer Hectopat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 549 18 Nisan 2025 #11 en verim alınanlar: kafein + yeşil çay özellikle matcha tozları (kateşin) + acı biber (kapsaisin) kolay gelsin
en verim alınanlar: kafein + yeşil çay özellikle matcha tozları (kateşin) + acı biber (kapsaisin) kolay gelsin
Batuhan201 Centipat Katılım 1 Ağustos 2024 Mesajlar 48 18 Nisan 2025 #12 cyclincer dedi: En verim alınanlar: Kafein + yeşil çay özellikle matcha tozları (kateşin) + acı biber (kapsaisin) Kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle katılıyorum ama yeşil çayı dozunda içmeni öneririm fazlası östrojeni yükseltir.
cyclincer dedi: En verim alınanlar: Kafein + yeşil çay özellikle matcha tozları (kateşin) + acı biber (kapsaisin) Kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle katılıyorum ama yeşil çayı dozunda içmeni öneririm fazlası östrojeni yükseltir.
cyclincer Hectopat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 549 18 Nisan 2025 #13 Batuhan201 dedi: Kesinlikle katılıyorum ama yeşil çayı dozunda içmeni öneririm fazlası östrojeni yükseltir. Genişletmek için tıkla... havuç yiyince düşüyor test ettim acayip testo yükseltiyor bir de havuç
Batuhan201 dedi: Kesinlikle katılıyorum ama yeşil çayı dozunda içmeni öneririm fazlası östrojeni yükseltir. Genişletmek için tıkla... havuç yiyince düşüyor test ettim acayip testo yükseltiyor bir de havuç
Dr. Who Hectopat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 1.435 Çözümler 2 18 Nisan 2025 #14 cyclincer dedi: en verim alınanlar: kafein + yeşil çay özellikle matcha tozları (kateşin) + acı biber (kapsaisin) kolay gelsin Genişletmek için tıkla... Türk kahvesi mesela olur mu
cyclincer dedi: en verim alınanlar: kafein + yeşil çay özellikle matcha tozları (kateşin) + acı biber (kapsaisin) kolay gelsin Genişletmek için tıkla... Türk kahvesi mesela olur mu
cyclincer Hectopat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 549 18 Nisan 2025 #15 Dr. Who dedi: Türk kahvesi mesela olur mu Genişletmek için tıkla... olmaz kafein yok sek kafein almanız lazım pre workoutların içindeki kafein gibi mesela veya filtre kahve için onda 110 mg civarı var
Dr. Who dedi: Türk kahvesi mesela olur mu Genişletmek için tıkla... olmaz kafein yok sek kafein almanız lazım pre workoutların içindeki kafein gibi mesela veya filtre kahve için onda 110 mg civarı var
Batuhan201 Centipat Katılım 1 Ağustos 2024 Mesajlar 48 18 Nisan 2025 #16 Dr. Who dedi: Türk kahvesi mesela olur mu Genişletmek için tıkla... Kesinlikle olur çok iyi cyclincer dedi: Olmaz kafein yok sek kafein almanız lazım pre workoutların içindeki kafein gibi mesela veya filtre kahve için onda 110 mg civarı var. Genişletmek için tıkla... Hocam pre workoutlar zorunlu olan bir şey değil gerek yok bence.
Dr. Who dedi: Türk kahvesi mesela olur mu Genişletmek için tıkla... Kesinlikle olur çok iyi cyclincer dedi: Olmaz kafein yok sek kafein almanız lazım pre workoutların içindeki kafein gibi mesela veya filtre kahve için onda 110 mg civarı var. Genişletmek için tıkla... Hocam pre workoutlar zorunlu olan bir şey değil gerek yok bence.
cyclincer Hectopat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 549 18 Nisan 2025 #17 Batuhan201 dedi: Kesinlikle olur çok iyi Hocam pre workoutlar zorunlu olan bir şey değil gerek yok bence. Genişletmek için tıkla... türk kahvesinde kafein denen bir şey yok kafeini hissetmesi lazım prelerdeki kafein gibi 240 mg anlık gelsin aynı etki değil
Batuhan201 dedi: Kesinlikle olur çok iyi Hocam pre workoutlar zorunlu olan bir şey değil gerek yok bence. Genişletmek için tıkla... türk kahvesinde kafein denen bir şey yok kafeini hissetmesi lazım prelerdeki kafein gibi 240 mg anlık gelsin aynı etki değil
Batuhan201 Centipat Katılım 1 Ağustos 2024 Mesajlar 48 18 Nisan 2025 #18 cyclincer dedi: Türk kahvesinde kafein denen bir şey yok kafeini hissetmesi lazım prelerdeki kafein gibi 240 mg anlık gelsin aynı etki değil. Genişletmek için tıkla... Hocam adamın kafaine çok ihtiyacı olmadığından dedim yoksa evet bir pre workout ürünü kadar kafein yok Türk kahvesinde. cyclincer dedi: Havuç yiyince düşüyor test ettim acayip testo yükseltiyor bir de havuç Genişletmek için tıkla... Hocam yeşil çay zaten çok iyi bir çay kilo vermek için ben içilmemesi lazım demedim ki fazlası österojeni az da olsa yükseltir Estrogenic biological activity and underlying molecular mechanisms of green tea constituents Dr. Who dedi: Türk kahvesi mesela olur mu? Genişletmek için tıkla... Medipol'den "Günlük Türk kahvesi miktarı" uyarısı yani günlük 2 fincan Türk kahvesinde yeterli olacaktır fakat kafein tüketimi zorunlu değildir isteğine kalmış Son düzenleme: 18 Nisan 2025
cyclincer dedi: Türk kahvesinde kafein denen bir şey yok kafeini hissetmesi lazım prelerdeki kafein gibi 240 mg anlık gelsin aynı etki değil. Genişletmek için tıkla... Hocam adamın kafaine çok ihtiyacı olmadığından dedim yoksa evet bir pre workout ürünü kadar kafein yok Türk kahvesinde. cyclincer dedi: Havuç yiyince düşüyor test ettim acayip testo yükseltiyor bir de havuç Genişletmek için tıkla... Hocam yeşil çay zaten çok iyi bir çay kilo vermek için ben içilmemesi lazım demedim ki fazlası österojeni az da olsa yükseltir Estrogenic biological activity and underlying molecular mechanisms of green tea constituents Dr. Who dedi: Türk kahvesi mesela olur mu? Genişletmek için tıkla... Medipol'den "Günlük Türk kahvesi miktarı" uyarısı yani günlük 2 fincan Türk kahvesinde yeterli olacaktır fakat kafein tüketimi zorunlu değildir isteğine kalmış
cyclincer Hectopat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 549 18 Nisan 2025 #19 yok hocam havuçla östrojen düşürüp testo arttırıyon o anlamda dedim havuç yiyin diye testo artarsa daha iyi işte gelişim açısından yeşil çayın çeşidi olan matchada daha fazla kateşin var yeşil çaya göre çok çok daha etkili matcha içsin şayet
yok hocam havuçla östrojen düşürüp testo arttırıyon o anlamda dedim havuç yiyin diye testo artarsa daha iyi işte gelişim açısından yeşil çayın çeşidi olan matchada daha fazla kateşin var yeşil çaya göre çok çok daha etkili matcha içsin şayet
Batuhan201 Centipat Katılım 1 Ağustos 2024 Mesajlar 48 18 Nisan 2025 #20 cyclincer dedi: Yok hocam havuçla östrojen düşürüp testo arttırıyon o anlamda dedim havuç yiyin diye testo artarsa daha iyi işte gelişim açısından. Yeşil çayın çeşidi olan matchada daha fazla kateşin var yeşil çaya göre çok çok daha etkili matcha içsin şayet. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam katılıyorum matcha içebilir evet daha etkili.
cyclincer dedi: Yok hocam havuçla östrojen düşürüp testo arttırıyon o anlamda dedim havuç yiyin diye testo artarsa daha iyi işte gelişim açısından. Yeşil çayın çeşidi olan matchada daha fazla kateşin var yeşil çaya göre çok çok daha etkili matcha içsin şayet. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam katılıyorum matcha içebilir evet daha etkili.